Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dat cărțile pe față. Cine a făcut primul pas și de ce și-au ascuns relația atâta timp

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au confirmat, în urmă cu câteva zile, că formează un cuplu. Cei doi actori sunt colegi de platou pentru serialul "Adela", prieteni și, mai nou, iubiți.

07 feb. 2022, 10:15

Amândoi au trecut printr-o perioadă grea în ultimul an, căci au avut de înfruntat momentul despărțirii de foștii iubiți. Despre fosta relație a lui Vlad Gherman știm cu toții. Actorul a fost timp de nouă ani de zile într-o relație cu Cristina Ciobănașu, însă acum un an au decis că vor să rămână prieteni.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au apropiat foarte mult de alți doi actori din serial, Mara Oprea (Adela) și Alecsandru Dunaev (Mihai), și au petrecut mult timp împreună. Au plecat prin vacanțe, au ieșit mult împreună și au devenit buni prieteni. Așa au ajuns Oana și Vlad să fie împreună, totul a pornit de la o sinceră prietenie.

Cine a făcut primul pas

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au postat recent un clip video pe Youtube și au povestit fanilor cine a făcut primul pas și cum au decurs lucrurile între ei.

„Vlad a făcut primul pas”, a dezvăluit Oana. „Eu eram răcită și stăteam închisă în casă. Și tu ai venit după filmare și mi-ai adus un pachețel. Și am deschis pachețelul acasa și era un pachețel foarte drăguț. Mi-a pus o păturică și niște lumânări, și un ceai, cel mai bun ceai pe care l-am băut în viața mea, și o felicitare. Și ăla a fost primul pas. Undeva, din relația de prietenie, aia a fost prima mișcare pe care a făcut-o unul dintre noi, care a însemnat mai mult decât ‘îți sunt prieten și îți sunt alături'”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Mosneagu (@oana_mosneagu)

Una dintre întrebările la care fanii au fost curioși să afle răspunsul e „a fost dragoste la prima vedere?”. Oana și Vlad au mărturisit că nu s-a pus problema așa fiindcă atunci când s-au cunoscut fiecare era într-o altă relație.

„Având în vedere că noi ne-am văzut prima oară la castingul pentru „Fructul oprit”, adică acum mult timp, și tu erai combinat cu Cris, evident că nu a fost nimic la prima vedere. Apoi el s-a despărțit și eu m-am despărțit de persoana cu care eram, asta ne-a adus împreună. Eram niște suferinzi. De fapt, nu doar noi. Grupul nostru de cei patru fantastici. Noi toți aveam nevoie de oameni cu care să empatizăm. Și uitați că din această suferință a ieșit ceva drăguț”, a mai spus Oana.

„Lăsând gluma, cred că ne-am sincronizat și din acest punct de vedere. Pe undeva prin luna martie am început noi să ieșim toți patru. Și atunci pur și simplu vorbeam, ne povesteam lucruri, ne gândeam că viața merge înainte. Nu s-a întâmplat nimic atunci, eram doar prieteni. Treptat s-au întâmplat lucrurile. Noi am negat o vreme fiindcă relația de prietenie era destul de importantă”, a completat Vlad Gherman.

„Când v-ați dat seama că treaba e serioasă?”, i-au mai întrebat fanii.

„Pentru mine un moment important în care mi-am dat seama că se întâmplă mai mult decât am crezut eu a fost cel în care mi-am rupt mâna. Eu mi-am rupt mâna și el a început să mă ajute să-mi facă cumpărăturile, să-mi gătească”, a povestit Oana.

„Veneam la filmare când nu aveam filmare, îi tăiam mâncarea pe set”, a completat-o Vlad.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la aflarea veștii

Vlad Gherman a recunoscut că unul dintre cele mai grele momente a fost cel în care a trebuit să-i spună Cristinei Ciobănașu despre relația lui cu Oana Moșneagu. Chiar dacă erau deja despărțiți de un an, pentru actor a fost un pas dificil. Reacția ei i-a dat încredere că a făcut ce trebuie.

„Am început relația fără să știe nimeni. În acest timp s-a consolidat și ne-am dat seama că e ce trebuie. Cel mai mare prag a fost că ne-a fost frică să spunem. Inclusiv să-i spun doamnei Ruxandra Ion (regizorul serialului „Adela”). Aveam această frică că îi voi spune, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, mă gândeam ce o să zică, dacă nu o să se bucure, dacă o să-mi spună „de ce, Vlad”. Îmi făceam griji. Și apoi mă gândeam cum o să-i spun lui Cris, chiar dacă știam că era deja într-o relație cu Alex. Aceasta a fost cea mai mare barieră pe care, odată ce am depășit-o, ne-am relaxat și noi. M-am dus la doamna Ruxandra Ion și i-am spus, ea s-a bucurat, eu m-am emoționat, am și plâns. Înainte să vorbesc cu ea, vorbisem cu Cris, care a fost foarte drăguță, m-a luat în brațe, a spus că se bucură pentru noi”, a povestit Vlad. Gherman.