Vlad Huidu, de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat cu soţul Giuliei: „Se operează”

Vlad Huidu, de urgenţă la spital. Soţul Giuliei Anghelescu urmează să fie supus unei intervneţii chirurgicale, în urma unor dureri infernale pe care le are. Bărbatul trebuie să elimine o piatră pe care o are la rinichi şi care îi dă bătăi de cap.

17 sept. 2022, 12:25
Vlad Huidu, de urgenţă la spital. Ce s-a întâmplat cu soţul Giuliei: „Se operează”
Vlad Huidu, de urgenţă la spital

Vlad Huidu, de urgenţă la spital. Anunțul operației sale a fost făcut chiar de către soția sa, Giulia Anghelescu. Pe pagina ei de Instagram, a vorbit despre problemele de sănătate ale soțului ei şi a spus că urmează să fie internat în spital în acest weekend.

Citeşte şi: Giulia Anghelescu, adevărul despre conflictul cu Șerban Huidu, cumnatul ei. ”Eu l-am considerat parte din familie”

Vlad Huidu, de urgenţă la spital

Artista a povestit în mediul online că soțul ei este foarte trist, pentru că se va interna în spital duminică. Vlad Huidu are probleme renale și va fi operat pentru eliminarea pietrelor.

,,Deci soțul este foarte trist că nu poate să mă acompanieze în acest weekend, deoarece duminică se internează, iar luni dimineață se operează. Trebuie să scoată pietricica pe alte căi decât se aștepta.

Deocamdată are o stare bună, dar este destul de importantă această intervenție ca să scape de aceste dureri.”, a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Giulia a rămas cu probleme după Covid

Giulia Anghelescu, soțul și copiii ei au avut Covid la începutul lunii ianuarie. S-au vindecat între timp, însă artista a mărturisit că a rămas cu sechele.

Am crezut că sunt vreo deosebită sau că m-au apucat bătrânețile, așa cum mi-a zis soțul și d-asta mă dor toate cele, dar nu, așa este după Covid la unele persoane. Nu pot decât să mă bucur, sper măcar să mă mai lase până plecăm în vacanță, că eu așa nu pot să schiez. O să treacă și astea”, a anunțat Giulia, pe Instagram.