Vlad Voiculescu aruncă bomba după ce a fost surprins fără mască: Am cerut să fiu amendat. Îmi cer scuze pentru neatenţie!

Ministrul Sănătăţii vine cu noi declaraţii, miercuri după-amiază. Vlad Voiculescu susţine că a cerut să fie amendat după ce a fost surprins fără mască de protecţie.

31 mart. 2021, 16:28
Vlad Voiculescu aruncă bomba după ce a fost surprins fără mască: Am cerut să fiu amendat. Îmi cer scuze pentru neatenţie!

Vlad Voiculescu aruncă bomba după ce a fost surprins fără mască. De asemenea, şeful pe Sănătate şi-a cerut scuze pentru incidentul de marţi.

Vlad Voiculescu aruncă bomba după ce a fost surprins fără mască: Am cerut să fiu amendat. Îmi cer scuze pentru neatenţie!

„Dacă testul e pozitiv să meargă cât mai repede la spital sau să ceară un sfat la medicul de familie. Sunt mulţi pacienţi care ajung prea târziu la spital iar asta face munca cadrelor medicale foarte grea, iar recuperarea pentru pacienţiva fi foarte grea sau din păcate deloc.

MS a primit 224 de milioane pentru achiziţia tratamentului COVID şi prelungirea a 2.000 de posturi pentru DSP şi ambulanţe, e îmbucurător că aceşti oameni pot rămâne în sistemul de sănătate. PEste trei milioane de seruri au fost administrate în ţara noastră. Vaccinul Pfizer este sigur şi pentru copii. E necesar ca oamenii să respecte regulile, companiile, politicienii la fel. În sensul ăsta am contribuit şi eu să fiu amendat pentru nerespectarea regulilor şi îmi cer scuze.”, a declarat Vlad Voiculescu.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu anunţă noi măsuri pentru pacienţii infectaţi cu coronavirus: Bolnavii nu mai trebuie să meargă la spitalele suport COVID. Numărul de paturi ATI creşte cu 200!
Vlad Voiculescu a stat aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi chiar s-a salutat cu câţiva colegi.

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg de la USR-PLUS moment în care şi-a pus masca de protecţie, informează Stirileprotv.

„Pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă”, se arată în legislaţia aflată în vigoare.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat în ședința de Guvern de joi un raport cu măsurile luate de minister în cele trei luni de la preluarea mandatului. Plicuri poștale, 2 broșuri, mai mulți urmăritori pe Facebook, printre realizările ministrului Voiculescu. Introducerea testelor antigen rapide în diagnosticarea pacienților, Introducerea testelor antigen rapide în farmacii, Asigurarea continuității testării RT-PCR, Asigurarea screeningului și secvențierii în vederea identificării variantelor SARS-COV-2 circulante pe teritoriul României.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, fără mască pe holurile Parlamentului. Ce spune legea FOTO