Vlad Voiculescu aruncă bomba: Liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri. ”Le-am descoperit cu surprindere!”

Într-un răspuns pentru fostul ministru al Muncii, Violeta Alexadru, Vlad Voiculescu susţine arată că, înainte de alegeri, liberalii au măsluit cifrele pandemiei și au făcut în așa fel încât să dea bine.

24 mart. 2021, 08:50
Vlad Voiculescu aruncă bomba:  Liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri. ”Le-am descoperit cu surprindere!”

Vlad Voiculescu aruncă bomba. Ministrul Sănătăţii spune că a descoperit „cu surprindere” artificiile de anul trecut.

Vlad Voiculescu aruncă bomba: Liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri. ”Le-am descoperit cu surprindere!”

”Dragă Violeta, avem nevoie să construim încredere și vom reuși doar dacă spunem mereu adevarul. Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;

2) din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.

Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situații de genul ăsta. Altfel ne furăm singuri căciula mințindu-ne frumos.

Bănuiesc că nu știai despre “inovațiile” de mai sus. Asta poate îți lămurește de ce am spus zilele trecute că “cifrele sunt altele”, este mesajul postat de actualul ministru al Sănătății la postarea Violetei Alexandru.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat circa 6.200 de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore în România. La Terapie Intensivă sunt internaţi 1.367 de pacienţi în stare gravă. 174 de persoane infectate cu virusul SARS-COV 2 au murit. Ilfovul a depăşit incidenţă 7.4.

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 907.007 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 814.182 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.149 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 279 de teste RT-PCR, prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 23 martie a.c.

Pe teritoriul României, 65.912 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 15.871 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 53.987 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 90 de persoane.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Ce scrie pe certificatul soţilor morţi după vaccin, mărturia fiului. DSP exclude o legătură între deces şi imunizare