Vlad Voiculescu, atac la Dan Voiculescu după ce acesta i-a luat apărarea lui Cîţu: Salut intrarea domnului profesor în echipa câştigătoare!

Vlad Voiculescu îl atacă dur pe Dan Voiculescu după ce acesta i-a luat apărarea lui Florin Cîţu după ce acesta a recunoscut că a fost închis în SUA după ce a condus băut la volan.

12 aug. 2021, 16:14
Vlad Voiculescu, atac la Dan Voiculescu după ce acesta i-a luat apărarea lui Cîţu: Salut intrarea domnului profesor în echipa câştigătoare!

Vlad Voiculescu, atac la Dan Voiculescu după ce acesta i-a luat apărarea lui Cîţu. Dan Voiculescu i-a luat apărarea premierului Florin Cîțu în scandalul declanșat de apariția informației că a fost condamnat la două zile de închisoare și amendă de 1.350 de dolari în SUA pentru condus sub influența alcoolului. Poziționarea lui Voiculescu vine la doar o zi după ce Antena 3 prezentase cazul miercuri seară, în prime-time, ca pe un atac din interiorul PNL, iar întrebarii serii a fost ”Cine l-a lucrat pe Cîțu?”

Vlad Voiculescu, atac la Dan Voiculescu după ce acesta i-a luat apărarea lui Cîţu: Salut intrarea domnului profesor în echipa câştigătoare!

”Doctrina Umanismului Pragmatic promovează cu tărie Demnitatea, Onoarea și Curajul ca atribute ale ființei umane. Consider atacurile din aceste zile la adresa Prim Ministrului Florin Cîțu ca fiind lipsite de demnitate. Nu poți reproșa unui om faptul că în urmă cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sancționat, la vremea respectivă. Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă. Politica nu se poate face fără demnitate, fără onoare!”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său. El a semnat postarea în calitate de ”fondator al Doctrinei Umanismului Pragmatic”.

„M-am abținut să comentez treaba asta până astăzi dar acum că domnul profesor a vorbit, nu pot să nu salut intrarea domnului profesor (aka Dan Voiculescu – Presedintele Tău) în #echipacâștigătoare.
Susținerea dânsului pentru premier este desigur, pe bază de valori și principii. Aceleași valori și principii care i-au ghidat mereu investițiile:
„𝘿𝙤𝙘𝙩𝙧𝙞𝙣𝙖 𝙐𝙢𝙖𝙣𝙞𝙨𝙢𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙋𝙧𝙖𝙜𝙢𝙖𝙩𝙞𝙘 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙤𝙫𝙚𝙖𝙯𝙖̆ 𝙘𝙪 𝙩𝙖̆𝙧𝙞𝙚 𝘿𝙚𝙢𝙣𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚𝙖, 𝙊𝙣𝙤𝙖𝙧𝙚𝙖 𝙨̦𝙞 𝘾𝙪𝙧𝙖𝙟𝙪𝙡 𝙘𝙖 𝙖𝙩𝙧𝙞𝙗𝙪𝙩𝙚 𝙖𝙡𝙚 𝙛𝙞𝙞𝙣𝙩̦𝙚𝙞 𝙪𝙢𝙖𝙣𝙚.
(…)
𝙀𝙨𝙩𝙚 𝙧𝙪𝙨̦𝙞𝙣𝙤𝙨 𝙨̦𝙞 𝙣𝙚𝙙𝙚𝙢𝙣 𝙨𝙖̆ 𝙖𝙩𝙖𝙘𝙞, 𝙙𝙞𝙣 𝙢𝙤𝙩𝙞𝙫𝙚 𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙘𝙞𝙖𝙣𝙞𝙨𝙩𝙚, 𝙤 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙖𝙣𝙖̆. 𝙄𝙣𝙙𝙞𝙛𝙚𝙧𝙚𝙣𝙩 𝙙𝙚 𝙛𝙪𝙣𝙘𝙩̦𝙞𝙖 𝙥𝙚 𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙤 𝙤𝙘𝙪𝙥𝙖̆. 𝙋𝙤𝙡𝙞𝙩𝙞𝙘𝙖 𝙣𝙪 𝙨𝙚 𝙥𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙛𝙖𝙘𝙚 𝙛𝙖̆𝙧𝙖̆ 𝙙𝙚𝙢𝙣𝙞𝙩𝙖𝙩𝙚, 𝙛𝙖̆𝙧𝙖̆ 𝙤𝙣𝙤𝙖𝙧𝙚!”
Da!
Nu sunteți entuziasmați?
La o adică, dom’ profesor mereu a avut mână bună, de la Daniel Constantin la Sorin Câmpeanu, de la #soluțiaIohannis la #echipacâștigătoare.”, a declarat Vlad Voiculescu.

Citeşte şi: Premierul Florin Cîţu anunţă noi performanţe economice. „Deageaba daca la piață şi atunci cand plătim curentul şi gazele simţim altceva”, i-a replicat un român