Vlad Voiculescu, despre intenţia de păstrare a şcolilor deschise după incidenţa de 6/1000: „Când casa arde, salvezi oamenii, nu te apuci să schimbi planul de evacuare”

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu comentează miercuri intenţia autorităţilor de a lăsa şcolile deschise şi după ce incidenţa dintr-o localitate depăşeşte 6 la mie, ceea ce în Bucureşti deja s-a întâmplat.

29 sept. 2021, 14:51
Vlad Voiculescu, despre intenţia de păstrare a şcolilor deschise după incidenţa de 6/1000: „Când casa arde, salvezi oamenii, nu te apuci să schimbi planul de evacuare”

Vlad Voiculescu a scris pe pagina sa de Facebook că schimbarea strategiei nu se face atunci când deja incidenţa a trecut de pragul critic şi nici nu ar trebui schimbate regulile după interesele electorale ale unei persoane sau ale unui partid

”Sunt stupefiat de declaraţiile de ieri şi de astăzi ale ministrului Câmpeanu! Se miră că am ajuns la 6 la mie şi vrea să schimbe regulile adoptate în urmă cu doar câteva săptămâni”, a scris, miercuri, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătăţii cere să fie protejată viaţa oamenilor.

Vlad Voiculescu: „Când casa arde, protejezi viaţa oamenilor, nu te arăţi surprins că focul e la uşă”

”Casa arde! Când casa arde, protejezi viaţa oamenilor conform planului de evacuare şi încerci să stingi focul. NU te apuci să schimbi planul de evacuare, NU te arăţi surprins că focul e la uşă şi cu siguranţă nu te întrebi ce e mai convenabil electoral pentru tine, şeful sau partidul tău”, a mai scris Voiculescu.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că doreşte ca şcolile să rămână deschise şi după ce incidenţa dintr-o localitate trece de 6 la mia de locuitori, o decizie în acest sens urmând să fie luată împreună cu specialiştii din domeniul sanitar până vineri, potrivit News.ro.

Europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu îi cere premierului Florin Cîţu, miniştrilor Lucian Bode şi Cseke Attila să activeze imediat Mecanismul de Protecţie Civilă pentru spitale. Ea mai spune că acest Mecanism poate fi activat în 24 de ore şi astfel aceştia pot cere echipamente, medici, paturi la terapie intensivă şi spitale mobile.

Citeşte şi: PNL Cluj, chef cu dansatoare şi palme peste fund, după victoria lui Florin Cîţu. Cine este blonda care se unduieşte pe masă