Vlad Voiculescu îi ameninţă pe primarii de sectoare care nu sunt de la PNL-USR-PLUS: Bairamul s-a terminat!

Vlad Voiculescu, susținut de USR-PLUS pentru funcția de viceprimar general, le-a transmis primarilor din Capitală care nu sunt de la PNL-USR și care au câștigat încă un mandat că „bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”.

28 sept. 2020, 12:03
Vlad Voiculescu îi ameninţă pe primarii de sectoare care nu sunt de la PNL-USR-PLUS: Bairamul s-a terminat!

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a obţinut 42.74 % din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37.97%, indică datele provizorii după numărarea a peste 94,17 % din voturi.

Nicuşor Dan, primarul Capitalei, dar PSD are cei mai mulţi consilieri generali. LISTA posibililor consilieri social-democraţi

„Celor câțiva primari de la alte partide, care după toate probabilitățile ar putea să rămână în funcție, Negoiță, Băluță, posibil Pierdone, transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar de vor reuși să facă majorități, ceea ce nu ne doresc bucureștenilor, în consiliul local, nu vor avea o primărie generală și parteneri pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD. Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”, spune Vlad Voiculescu.

El spune că primarii în funcție ar trebuie să răspundă pentru „furtul din ultimii patru ani”.


loading...