Vlad Voiculescu, înregistrat fără să ştie, înainte de declaraţiile despre situaţia de la Spitalul Foişor: „Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască”

Vlad Voiculescu și consilierii săi au avut o discuție privată, fără să știe că microfonul este pornit, înainte de a face declarații pe tema scandalului de la Spitalul Foișor.

11 apr. 2021, 20:52
Vlad Voiculescu, înregistrat fără să ştie, înainte de declaraţiile despre situaţia de la Spitalul Foişor: „Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască”

Schimbul de replici dintre ministrul Vlad Voiculescu şi consilieri, fără ca niciunul dintre ei să îşi dea seama că microfonul este pornit.

Vlad Voiculescu: Să nu cumva să intre cineva să mă vadă că sunt fără mască. Acum stau fără mască.

Consilier: Aşa, este singur aici, dar… Ia pune un pic masca aia pe care o ai.

V. V.: De ce?

Consilier: Că la Antena 3 acum discuţia este fără măşti la mare, la munte, la nu ştiu care chestie.

V. V.: Cu mască… Băi, sunt singur, totuși.

În cele din urmă, Voiculescu a susţinut declaraţia de presă fără mască.

Citeşte şi Vlad Voiculescu în delir. Aruncă peste tot cu acuzaţii, în legătură cu scandalul de la Spitalul Foişor

După declaraţie, ministrul Sănătăţii a fost informat că a vorbit în direct în acelaşi timp cu premierul Florin Cîţu, televiziunile fiind, astfel, obligate, fie să dea o singură declaraţie din două, fie să dea, alternativ, porţiuni din alocuţiunile celor doi demnitari.

Consilier: Aţi fost în acelaşi timp.

V. V.: Păi n-a zis…

Consilier: Îmi scrisese Ema că a anunţat Cîţu că iese după ce vorbeşti tu şi, de fapt, a ieşit odată cu tine…

V. V.: Şi noi ce să facem?

Citeşte şi Florin Cîţu, prima reacţie în legătură cu posibila demitere a lui Vlad Voiculescu. Ce spune premierul în legătură cu criza de la Foişor

În cadrul conferinţei, Vlad Voiculescu a menţionat că în situaţia de la Spitalul Foişor s-a încercat câştigarea de capital politic. “Chiar dacă vorbim de o situaţie de criză lucrurile pot fi blocate fie din interes, mediatic, politic, fie dintr-o neînţelegere a situaţiei de criză în care sistemul sanitar se află şi MS are capacitate limitată pentru a trece peste decizia unui manager, respectiv refuzul de a semna, respectiv o întârziere. (…) Este regretabil că s-a întâmplat acest lucru şi este cât de poate de evident că de la un punct încolo s-a încercat folosirea unei situaţii de urgenţă pentru a câştiga capitalul politic”, a precizat ministrul Sănătăţii.