Vlad Voiculescu spune că în Bucureşti se va reveni la şcoala online, de săptămâna viitoare. „În ciuda parangheliilor încă permise, părinţii trebuie să ştie”

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că în București șansele ca școala să treacă în online săptămâna viitoare sunt de aproape 100%.

26 sept. 2021, 22:00
Vlad Voiculescu spune că în Bucureşti se va reveni la şcoala online, de săptămâna viitoare. „În ciuda parangheliilor încă permise, părinţii trebuie să ştie”

„În ciuda parangheliilor care sunt încă permise în București, toate culminând cu congresul PNL cu 5000 de oameni de ieri, părinții de copii de școală din București trebuie să știe că șansele ca școala să treacă în online săptămâna care vine sunt de aproape 100%”, a scris pe Facebook duminică seara Vlad Voiculescu.

Fostul ministru al Sănătății susține că instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL.

Citeşte şi Vlad Voiculescu face ACUZAŢII EXPLOZIVE legate de congresul PNL: „Peste 4.000 de teste pozitive nu au fost alocate Bucureştiului, pentru a scădea incidenţa”

De fapt, dacă procedura birocratică de alocare a testelor pozitive pentru Municipiul București ar fi respectată și nu întârziată, incidența pe ultimele 14 zile ar fi deja peste 6 la mie nu mai departe de marți. Orice întârziere după ziua de marți nu va fi altceva decât fie un rezultat al neputinței instituționale, fie al unei comenzi politice. Ce este din nou groaznic de trist este că în timp ce spitalele sunt pline, toate instituțiile statului au fost din nou supuse politicului și au preferat să evite orice măsuri nepopulare înainte de congresul PNL, în detrimentul protejării copiilor și a școlii”, a mai scris Voiculescu.

Totodată, fostul ministru le mai transmite oamenilor: „Aveți grijă de sănătatea voastră și a copiilor voștri, indiferent de ce măsuri introduce sau amână din nou, în mod iresponsabil, guvernul! Toate spitalele – inclusiv cele pentru copii – sunt pline!”.

Citeşte şi Vlad Voiculescu aruncă bomba: MS i-a propus lui Cîţu o strategie de vaccinare care includea implicarea celor mai importante agenții de advertising din ţară – DOCUMENT


loading...