CASTIGATOR EXATLON: Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure. „Nu aveam bani nici de bilet. Am muncit, am încărcat tiruri”

CASTIGATOR EXATLON: A jucat în telenovele, a apărut în zeci de reclame și spoturi îndrăznețe; este actor, scenarist, și a fost înotător de performanță, fiind pentru o perioada în lotul olimpic. După liceu, a obținut două burse în Statele Unite ale Americii, însă nu a reușit să își urmeze visul american. Dornic de o experiență unică, Vladimir a plecat în Italia să își încerce norocul.

22 mai 2018, 19:00
CASTIGATOR EXATLON: Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure. „Nu aveam bani nici de bilet. Am muncit, am încărcat tiruri”

CASTIGATOR EXATLON. Vladimir Draghia este ultimul Faimos care a rezistat in competitia Exatlon. Acesta a declarat ca plecarea lui Catalin Cazacu l-a emotionat foarte tare si ca le este recunoscator celor care l-au votat sa ramana.

Mai sunt doar doua zile pana vom afla castigatorul celui mai tare show difuzat de Kanal D, iar in lupta pentru marele premiu au mai ramas doar patru concurenti. Vladimir Draghia, Alex Nedelcu, Stefan Floroaica si Ionut „Jaguarul” lupta in continuare pentru premiul de 100.000 de euro.

CASTIGATOR EXATLON. „Era perioada aceea când toată lumea pleca din țară și așa că m-am dus și eu în Italia, să văd cum este. Și mi-am dat seama că nu curg laptele și mierea; m-am simțit dezrădăcinat”, povestește Vladimir Drăghia.

Citeşte şi Astrologul Mariana Cojocaru ştie cine va ajunge CASTIGATOR EXATLON 2018. Ce prevăd astrele în Marea Finală de miercuri 

Vladimir Drăghia, marcat de evenimente dure

Mama vedetei este cea care l-a susținut și l-a încurajat în tot ceea ce și-a propus, oferindu-i libertate și insuflându-i încredere maximă în el.

„Când i-am zis că plec, ea mi-a găsit unde să stau, în timp ce eu mă aflăm pe drum, în microbuz. Nu aveam bani nici de bilet, am plătit la întoarcere, 100 de Euro. M-a maturizat experiența în Italia. Am muncit, am încărcat tiruri, dar m-am întors bărbat. Dacă nu aș fi plecat, aș fi rămas mereu cu regretul că nu am făcut-o. Am revenit în București după șase luni, unde m-am regăsit”, adaugă războinicul de la „Exatlon”.

Libertatea și lipsa constrângerilor l-au definit că om și i-au format caracterul, accentuează Vladimir Drăghia.

„Prefer să lucrez intens, cât pot, trei sau patru luni, după care vreau să iau o pauză. M-am învățat cu libertatea și îmi este necesară. Probabil că vine și că o compensare pentru perioada în care eram la internat (n.r. perioada petrecută la Centrul Olimpic, în Brăila) și trebuia să plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedetă.

CASTIGATOR EXATLON. Unul dintre cele mai antrenante reality-show-uri difuzate vreodată în România se apropie de final. După patru luni de intensitate maximă, timp în care concurenții au avut de străbătut o adevărată călătorie a transformării și a performanței sportive se apropie momentul deznodământului, aşteptat de toată lumea, finala „Exatlon”. Miercuri, 23 mai, câștigătorul „Exatlon” se alege în direct, la Kanal d.

„Exatlon”, formatul TV a cucerit mii de fani se apropie cu pași repezi de finalul atât de așteptat, ce va aduce învingătorului premiul de 100.000 de Euro. Miercuri, 23 mai, va avea loc ultima Arenă, cea care va decide câștigătorul „Exatlon”. Transmisiunea va fi în direct, la Kanal D, începând cu ora 19:45.

Toți cei rămași în acest moment în concurs, fie că este vorba de Războinici, fie de Faimoși, au dovedit din plin că își merită locul în competiție. Oricare dintre ei are șanse uriașe la marele premiu. Rămâne însă de văzut care concurent a câştigat cel mai mult aprecierea publicului, pentru că votul telespectatorilor va face departajarea în finala „Exatlon”.