Vladimir Putin acuzat de furt de un MILIONAR american. Vezi ce şi-a însuşit preşedintele rus VIDEO

Robert Kraft, patronul unei echipe de fotbal american, îl acuză pe preşedintele rus Vladimir Putin că i-a furat un inel. Bijuteria valorează 25.000 de dolari şi simbolizează faptul că echipa de fotbal american a câştigat trofeul Super Bowl.

16 iun. 2013, 07:58
Vladimir Putin acuzat de furt de un MILIONAR american. Vezi ce şi-a însuşit preşedintele rus VIDEO

Vladimir Putin mi-a furat inelul!„, este declaraţia şoc a lui Robert Kraft, patronul echipei de fotbal american New England, potrivit România TV.

Citeşte şi Dovada că Putin NU e invincibil: Cum vorbeşte liderul de la Kremlin în engleză VIDEO

Potrivit acestuia, inelul Super Bowl, în valoare de 25.000 de dolari, a ajuns în mâinile preşedintelui rus în 2005. Patronul echipei de fotbal american şi-a scos bijuteria de pe mână şi i-a arătat-o liderului de la Kremlin.

Citeşte şi Divorţ de 70 de MILIARDE de dolari: Cu cât se va alege soţia lui Putin după partaj

Putin a fost fascinat de ea şi a cerut să o probeze. Dar în loc să o dea înapoi, preşedintele rus a pus inelul în buzunar şi a plecat înconjurat de forţele de securitate. Robert Kraft a susţinut timp de ani de zile că i-a făcut cadou inelul ca simbol al admiraţiei sale faţă de poporul şi cultura rusă, dar, în cele din urmă, a recunoscut că a fost jefuit de unul dintre cei mai importanţi oameni de pe planetă.