Vladimir Putin are cancer în fază avansată și a fost ținta unei tentative de asasinare. Raport special al CIA

Un raport al serviciilor americane de inteligență dezvăluie că Vladimir Putin a urmat recent un tratament împotriva cancerului. Mai mult, liderul de la Kremlin ar fi fost şi ţinta unei tentative de asasinat!

02 iun. 2022, 13:52
Vladimir Putin are cancer în fază avansată și a fost ținta unei tentative de asasinare. Raport special al CIA
Vladimir Putin are cancer în fază avansată și a fost ținta unei tentative de asasinare

Vladimir Putin are cancer în fază avansată și a fost ținta unei tentative de asasinare. Informația a fost dezvăluită de Newsweek, care susține că a vorbit cu trei directori din serviciile de inteligență care au citit raportul.

Vladimir Putin are cancer în fază avansată și a fost ținta unei tentative de asasinare

Preşedintele Rusiei s-ar fi tratat în luna aprilie, suferind de cancer în fază avansată. În articol nu se precizează ce tip de cancer ar avea Vladimir Putin. Americanii au mai devăluit că a fost o tentativă de asasinare a președintelui rus în luna martie.

Serghei Lavrov vorbește, în premieră, despre boala lui Vladmir Putin. Singura precizare făcută de apropiatul liderului rus

Cei trei oficiali de rang înalt, care reprezintă trei sevicii diferite, CIA (Central Intelligence Agency), DNI (Director of National Intelligence) şi DIA (Defense Intelligence Agency), au mai dezvăluit că Vladimir Putin este tot mai imprevizibil și tot mai paranoic în ceea privește păstrarea puterii pe care o deține. Însă din cauza faptului că președintele Rusiei este tot mai izolat și intră în contact cu foarte puțini oameni, nu se poate da un verdict concret în privința stării de sănătate, au mai precizat cei trei.

Serviciile Secrete britanice au lansat o ipoteză şocantă: Vladimir Putin ar fi deja mort. Cum se explică apariţiile din ultima perioadă ale liderului de la Kremlin

Acum 10 zile, presa italiană a scris că Vladimir Putin ar fi fost internat de urgenţă, iar intervenţia a fost încredinţExistă şi un „plan de înlocuire”, cu durata de 10 zile. „Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, preşedintele rus a fost dus degrabă la clinică. Era noapte, era foarte bolnav”, spun sursele citate de La Stampa. Leziunile interne i-ar fi provocat o stare de tremur şi paloare în obraji, dar informaţiile n-au putut fi confirmate dintr-o sursă oficială.

Vladimir Putin începe să orbească, ar mai avea trei ani de trăit. Kremlinul are deja un plan de succesiune