Vladimir Putin are gărzi de corp care îi colectează excrementele. Motivul este uluitor!

Agenții Serviciului Federal de Gardă al Rusiei (FSO) care îl însoțesc pe Vladimir Putin în străinătate au sarcina de a colecta fecalele și urina acestuia și de a le trimite la Moscova.

10 iun. 2022, 17:19
Vladimir Putin are gărzi de corp care îi colectează excrementele. Motivul este uluitor!
Vladimir Putin are gărzi de corp care îi colectează excrementele

Vladimir Putin are gărzi de corp care îi colectează excrementele. Scopul probabil al acestei proceduri este ascunderea informațiilor despre sănătatea președintelui rus, scrie Paris Match. Jurnaliștii francezi susţin că au găsit dovezi indirecte privind rolul unui bodyguard special în 2019, când Vladimir Putin a efectuat o vizită în Arabia Saudită, aceeași persoană însoțindu-l pe președintele rus la baie în timpul unei vizite în Franța. „Am aflat din surse indirecte din Orientul Mijlociu că această delicată misiune a fost realizată sub controlul FSO”, a scris publicația franceză.

Noi informaţii despre starea lui Vladimir Putin: „A avut cancer, dar s-a vindecat”. Cine i-ar lua locul la Kremlin

Săptămânalul sugerează că agentul în cauză colectează excrementele liderului de la Kremlin în pungi speciale scoase din baie într-o valiză și care apoi sunt împachetate și trimise înapoi în Rusia pentru ca agenții secreți ai puterilor străine să nu poată obține informații despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. În ultimele luni mai multe ziare occidentale au scris că președintele rus ar avea cancer, existând unele speculații că acesta ar suferi și de boala Parkinson.

Vladimir Putin începe să orbească, ar mai avea trei ani de trăit. Kremlinul are deja un plan de succesiune

Aparițiile publice ale lui Vladimir Putin și cele cinci „dispariții” de mai multe zile din 2012 încoace lasă de înțeles că bărbatul puternic și viril de la cârma Rusiei care va împlini 70 de ani în octombrie nu mai are sănătatea de fier de altădată, mai scrie revista franceză.