Vladimir Putin este gata să DEZLĂNŢUIE IADUL. Cine sunt DUŞMANII

Vladimir Putin i-a declarat omologului turc Recep Tayyip Erdogan, într-o telegramă, că Rusia este gata să intensifice cooperarea împotriva terorismului după un atac cu bombă în oraşul Kayseri, au informat agenţiile de presă ruse.

17 dec. 2016, 15:59
Vladimir Putin este gata să DEZLĂNŢUIE IADUL. Cine sunt DUŞMANII

Vladimir Putin a exprimat de asemenea condoleanţe lui Recep Erdogan şi a adăugat că este sigur că răspunsul la astfel de atacuri ar trebui să fie o luptă mai fermă contra grupurilor extremiste.

Un autobuz care transporta civili şi militari în afara serviciului a fost lovit, sâmbătă, de explozia unei maşini-capcană în apropierea campusului unei universităţi în oraşul Kayseri din centrul Turciei, potrivit serviciilor de securitate, conform cărora mai multe persoane au fost rănite sau ucise.

Mai multe ambulanţe au fost trimise la locul exploziei. Agenţia turcă de presă Dogan a relatat că explozia a lovit autobuzul în momentul în care acesta trecea pe lângă o maşină care ar fi fost plină cu explozivi.

Surse spitaliceşti au confirmat că mai multe persoane au fost rănite sau ucise în explozie, fără a oferi deocamdată un bilanţ al victimelor.

Explozia vine la o săptămână după un dublu atentat cu explozibili lângă un stadion de fotbal din Istanbul soldat peste 40 de morţi şi peste 100 de răniţi, atac revendicat de militanţii kurzi.