Vladimir Putin i-a angajat pe băieţii de la Boyz II Men să sporească rata natalităţii în Rusia VIDEO

Obsedat de faptul că ruşii trebuie să facă mai mulţi copii pentru ca numai aşa Rusia ar putea ajunge într-o bună zi cea mai puternică şi influentă ţară, preşedintele Vladimir Putin s-a hotărât să dea un nou impuls campaniei sale de creştere "planificată" a natalităţii.

01 feb. 2013, 15:42
Vladimir Putin i-a angajat pe băieţii de la Boyz II Men să sporească rata natalităţii în Rusia VIDEO

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, liderul de la Kremlin a invitat celebra formaţie de muzică R&B a anilor ’90 să îi stimuleze pe ruşi să se reproducă, informează publicaţia britanică The Telegraph.

Dezvăluirea a fost făcută de Moscow Times, care anunţa: „Faimosul trio Boyz II Men, cel mai de succes grup de R&B al tuturor timpurilor, vine la Moscova în data de 6 februarie. Grupul va interpreta o selecţie din melodiile sale clasice, dar şi cântece de dragoste noi, pentru a-i inspira pe bărbaţii ruşi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor (Ziua Sfântului Valentin). Evident, piesa principală va fi „I’ll Make Love To You”…

Publicaţia moscovită a ţinut morţiş să sublinieze că formaţia îşi va folosi „puternicele sale voci” în sprijinul campaniei de creştere a fertilităţii în Rusia iniţiată de preşedintele Putin, care are în vedere să convingă fiecare familie din rusia să facă cel puţin trei copii.