Vladimir Putin persiflează Occidentul. „Vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce! Rusia nu a început încă lucrurile serioase”

Preşedintele a sfidat din nou Occidentul despre care a spus că vrea să învingă Rusia "pe câmpul de luptă" în Ucraina, unde Statele Unite şi aliaţii europeni au accelerat livrarea de armament către armata ucraineană.

07 iul. 2022, 22:00
Vladimir Putin persiflează Occidentul. „Vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce! Rusia nu a început încă lucrurile serioase”

Vladimir Putin a susţinut un discurs provocator într-o într-o reuniune cu liderii grupurilor parlamentare din cadrul Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, care a fost transmisă în direct la televiziune.

”Azi (joi), înţelegem că ei vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce să zic? Să încerce!”, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, conform News.ro.

Citeşte şi: Procurorul general al Ucrainei anunţă că investighează peste 21.000 de crime de război comise de soldaţii ruşi

Mai mult, liderul de la Kremlin a avertizat că Rusia ”nu a început încă lucrurile serioase” în Ucraina.

Citeşte şi: Surpriză emoţionantă pentru o familie din Ucraina care şi părăsit casa fugind din calea războiului. Întorşi după 4 luni, au găsit câinele rămas în urmă aşteptându-i VIDEO

Din 24 februarie 2022, Rusia a demarat o ofensivă militară sângeroasă îm Ucraina.

”În acelaşi timp, noi nu refuzăm negocieri de pace. Dar cei care le refuză trebuie să ştie că cu cât (refuză) mai mult timp, cu atât le va fi mai dificil să negocieze cu noi”, a mai precizat Vladimir Putin.

Războiul din Ucraina este purtat de nu mai puţin de 134 de zile. Joi, militarii ucraineni au ridicat steagul naţional pe Insula Şerpilor, în semn de sfidare faţă de Moscova. În schimb, trupele ruseşti şi-au consolidat poziţiile în estul Ucrainei şi au nceput să testeze apărarea unor noi potențiale ținte.