Vladimir Putin, spânzurat pe Podul Manhattan. Poliţia îi caută pe făptaşi

Poliţia americană este pe urmele unei sau unor perosoane care l-ar fi putut spânzura pe preşedintele rus, Vladimir Putin, de Podul Manhattan din New York.

07 oct. 2016, 10:23

Poliţia din New York caută persoana sau persoanele care l-au spânzurat pe preşedintele rus Vladimir Putin sub Podul Manhattan. Joi, un banner gigantic ce îl înfăţişa pe liderirul de la Kremlin, fusese desfăşurat pe una dintre părţile laterale ale podului.

Preşedintele Rusiei era îmbrăcat în costum, în faţa drapelului naţional al Rusiei, pe care scria cu litere mari, în engleză, „PEACEMAKER” („PACIFICATORUL”).

La sediul Poliţiei din New York s-a primit un apel telefonic prin care s-a semnalat prezenţa banner-ului pe pod. După aproximativ 30 de minute de la acel apel, bannerul a fost ridicat.

„Nu avem niciun detaliu de ce şi cine a făcut acest gest, dar continuăm cercetările”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din New York.

Un incident asemănător cu acesta s-a petrecut în 2014, când un steag palestinian imens a fost suspendat tot pe Podul Manhattan de către grupurile de activişti cu ocazia unui marş de protest ce a avut loc pe Podul Brooklyn.