Vladimir Putin vrea să îi atragă pe cetățenii din Occident de partea sa: „Luptați pentru salariile voastre! Rusia nu e dușmanul”

Vladimir Putin încearcă să îi atragă pe occidentali de partea sa și descrie politica Vestului drept „sângeroasă și murdară”. Țarul de la Kremlin îi asigură pe vestici că Rusia nu este dușmanul lor.

27 oct. 2022, 23:39
Vladimir Putin vrea să îi atragă pe cetățenii din Occident de partea sa: „Luptați pentru salariile voastre! Rusia nu e dușmanul”

Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut joi, un discurs în cadrul forumului de discuţii Valdai de la Moscova, în care a vorbit despre stadiul războiului, sacrificiul soldaților ruși, dar și despre sancțiunile economice impuse de către Occident, Rusiei.

Citește și Vladimir Putin, discurs tranșant: „Occidentul tradițiilor este apropiat de noi, nu cel agresiv și neocolonial! / La fiecare tentativă de a-și menține hegemonia, Vestul va trebui să plătească un preț ridicat”

Țarul de la Kremlin a vorbit timp de trei ore despre politica Occidentului pe care o consideră una sângeroasă și murdară, după care a răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferință.

Întrebat de unul dintre jurnaliști ”Ce ați spune cetățenilor din Vest, oamenilor obișnuiți, dacă i-ați avea în fața dumneavoastră?”.

Vladimir Putin a răspuns: ”Luptați pentru salariile voastre!  Și nu credeți că suntem dușmanii voștri, Rusia nu a fost niciodată dușmanul vostru”.

Totodată, președintele rus a ținut să le transmită cetățenilor occidentali că Rusia nu are nicio legătură cu criza izbucnită pe fondul războiului din Ucraina și că principalii vinovați sunt liderii țărilor din care ei fac parte.

”Ce vi se întâmplă acum nu are legătură cu acțiunile Rusiei, ci cu eșecul sistemic al conducerilor voastre. Totul, de la gaz, la finanțe, are legătură cu greșelile din țările voastre. Rusia nu e un inamic și niciodată nu a avut intenții rele față de cetățenii din SUA sau din Europa”, a mai spus Vladimir Putin.

Citește și Putin a reuşit primul pas spre o diminuare a ajutorului oferit de SUA Ucrainei