Vlăduța Lupău este în al nouălea cer. Vestea pe care a dat-o chiar de Buna Vestire. ”Cel mai mare dar în pântecele meu”

Zi mare, astăzi, de Buna Vestire, pentru Vlăduța Lupău. Frumoasa artistă a împărtășit cu fanii bucuria pe care o trăiește.

25 mart. 2023, 14:18

Este zi mare, astăzi, de sărbătoarea Bunei Vestiri pentru Vlăduța Lupău. Se împlinește un an de când frumoasa artistă a anunțat că este însărcinată.

Anul trecut, pe data de 25 martie, Vlăduța Lupău a împărtășit cu fanii ei cea mai frumoasă veste, aceea că va deveni mamă. Vlăduța a ținut totul secret și a decis să dea vestea cea mare într-o zi de mare sărbătoare. Artista și soțul ei sunt foarte credincioși, mai ales că aceasta a avut probleme grave de sănătate, iar venirea pe lume a băiețelului ei, Iair, a fost o adevărată minune.

Astăzi, pentru a marca această bucurie, Vlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant, alături de câteva fotografii alături de Iair și de soțul ei, Adi Rus.

”Cu un an în urmă, de BUNA-VESTIRE…eram atât de fericită că anunț pe toată lumea de venirea ta… ți-am scris un mesaj, pe care îl mai postez odată aici și pe care o să ți-l spun în fiecare an!

Nu vă aglomerez pe voi, urmăritorii mei …cu fericirea mea… dar pentru mine e o zi mare azi. 🤍”, este mesajul Vlăduței Lupău.

Iată și mesajul pe care Vlăduța Lupău îl posta în urmă cu un an și pe care a promis să-l reposteze an de an, pentru ca fiul ei să știe câtă bucurie, iubire și împlinire a adus părinților venirea lui.

”Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻
…azi de BUNA VESTIRE,
…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! 🤍”, a scris Vlăduța Lupău.