Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată. „E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii!”

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, a anunţat că este însărcinată și că va avea un băiețel. Interpreta de muzică populară a suferit o operație de endometrioză în urmă cu aproximativ un an!

28 mart. 2022, 23:13
Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată. „E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii!”
Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată

Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată. Artista a dezvăluit că a aflat că va fi mămică nu în urma unui test de sarcină, ci după ce a făcut câteva analize de rutină. „Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a dezvăluit interpreta de muzică populară.

Vlăduța Lupău a avut probleme grave înainte să rămână însărcinată. „E boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii!”

Vlăduța Lupău a fost prezentă în platoul de la emisiunea „La Măruță”, unde a confirmat că va avea un băiețel. Artista este însărcinată în 5 luni și așteaptă cu mare nerăbdare să își cunoască băiețelul: „Să știți că întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat! Am o nepoțică, așa că tocmai bine că am băiat. Voi ăștia care aveți fetițe, o să vreți să fiu eu soacră mare!”.

Vlăduţa Lupău este însărcinată: „Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem!”

În ianuarie 2021, Vlăduța Lupău a trecut printr-o operație de endometrioză. Endometrioza este o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină. La doar câteva luni după intervenție, soția lui Adrian Rus a rămas însărcinată pe cale naturală, deşi medicii i-au spus la momentul respectiv că afecțiunea de care suferea o împiedica să rămână însărcinată. „Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe internet. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a mai declarat Vlăduța Lupău.