Vladuţa Lupău, „eroină” după ce a născut. Vedeta, criticată dur: „Ce să zic de mamele care nasc de la trei în sus?”

Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață, Adi Rus, au devenit părinți, sâmbătă, 6 august 2022, chiar de Schimbarea la Faţă a Domnului. Artista a născut un băiețel sănătos, iar soţul ei a postat primele imagini cu bebeluşul!

08 aug. 2022, 13:48
Vladuţa Lupău, „eroină” după ce a născut. Vedeta, criticată dur: „Ce să zic de mamele care nasc de la trei în sus?”
Vladuţa Lupău, "eroină" după ce a născut

Vladuţa Lupău, „eroină” după ce a născut. Artista a postat pe contul de Instagram un mesaj de mulţumire la adresa medicilor şi a dezvăluit că soţul ei a numit-o „eroină”.

Vlăduța Lupău a născut! Ce nume unic a ales pentru cel mic + prima imagine cu bebeluşul FOTO

„Mi-a zis @adiiirus că sunt eroină… însă nu știu dacă eu sau cei din Spitalul Regina Maria. Echipa de medici și personalul care fac totul pentru siguranța și confortul mamei dar și a copilului ne-au adus în această formulă! 👨‍👩‍👦 Când am ales să nasc la privat și am ales @reteaua.reginamaria , pe lângă faptul că medicii la care mi-am monitorizat sarcina efectuează nașterile în acest spital, am stiut și faptul că la @reteaua.reginamaria este secția de TERAPIE INTENSIVĂ NEONATALĂ, unică în maternitățile private din Cluj și tocmai de aceea am considerat că este un plus de siguranță în caz că ar fi intervenit ceva neprevăzut la naștere. Din fericire nu a fost cazul la noi! 🙏🏼

O să vă povestesc toată experiența mea însă vreau să vă spun că a fost un moment superb când am avut parte de tehnica “skin to skin” cu 👶🏻 în primele momente din viața noastră și conexiunea aceea e magică! Mai am de lucrat cât stau aici la @reteaua.reginamaria , puțin cu consilierea în alăptare 🍼 și apoi 👶🏻 o să fie fericit! Și DA… am optat și pentru pachetul de recoltare a Celulelor Stem… care dacă vrei să-l faci, este absolut necesar să-l faci doar în momentul nașterii!

Mulțumesc Conf. Dr. Romeo Micu, Dr. Daniela Rotaru si Dr. Alina Milas, echipa de medici care mi-au monitorizat sarcina, asistenților, neonatologilor, întregului personal de la Regina Maria Cluj.
#UnSpitalpentruCluj #ReginaMariaIubesteClujul #maternitatecluj #MaternitateaEPutere #Mama @ReginaMaria”, este mesajul postat de Vlăduţa Lupău.

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru fiul său: “De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume”

O fană virtuală a artistei a avut un comentariu critic. „Eroină… ce să mai zic de mamele care nasc de la trei în sus?”. Vlăduţa Lupău nu a rămas, însă, datoare: „Prefer să nu văd frustrarea din viaţa ta!”.