Vlăduța Lupău și soțul ei, pregătiți să se mute în casă nouă. Cum arată vila de lux în care vor locui împreună cu copilul – FOTO

Vlăduța Lupău și Adrian Rus vor trece prin multe schimbări frumoase în perioada următoare. Îndrăgitul cuplu se va muta cât de curând în noua locuință, iar în câteva luni vor deveni părinți.

13 iun. 2022, 15:39

Vlăduța Lupău și Adrian Rus se pregătesc de mutare. Cei doi își iau rămas bun de la apartament și se mută în casă nouă.

Au început lucrările la vilă cu un an în urmă, iar cât de curând vor putea să o inaugureze. Vlăduța și Adrian vor sta într-o vilă modernă, cu etaj, care are și curte interioară și piscină. Casa e situată în Cluj-Napoca, căci interpreta a și subliniat că nu se vede locuind în altă parte. Vlăduța este născută în localitatea Șimleu Silvaniei, din județul Sălaj.

„Sărbătorim un an de când am dat startul lucrărilor la casă. Nu mai avem mult și sperăm să ne mutăm!”, a mărturisit artista pe Instagram.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus, în culmea fericirii. Urmează să devină părinți

Pe lângă planurile legate de casă, Vlăduța Lupau și soțul ei sunt foarte nerăbdători să-și întâlnească copilul. Mai au doar câteva luni de așteptat momentul extrem de emoționant.

„Începem numărătoarea inversă. Știu că această perioadă poate fi doar o dată în viață… așa că mă bucur de ea, chiar dacă îmi aduce și cele mai multe griji. E firesc! Sunt o mulțime de întrebări și de lucruri noi pe care le trăiesc. Dar… mai știu și că este cel mai mare dar ceresc să porți și să simți în pântecele tău un suflet… iar la vremea dată să-l aduci pe lume… Abia te aștept, micuțele”, scria artista în mediul online în mai 2022. Cu o lună înainte, invitată în podcastul „Fain & Simplu”, Vlăduța a dezvăluit că, înaintea acestei sarcini, a pierdut alte două.

„Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni, decât cu Adi sau cu familia. (…) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. (…) Cumva eram așa, nu mai știam ce se întâmplă, cum o să fie. În urmă acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie, adică minunea să existe. (…) În urma mai multor analize, am descoperit că aveam endometrioză”, a declarat Vlăduța Lupău.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)