Vlăduța Lupău, speriată în miez de noapte. Momentul îngrozitor prin care a trecut

Vlăduța Lupău a trecut printr-un moment greu, din cauza perioadei extrem de stresante prin care trece. A împărtășit totul cu fanii.

21 mai 2023, 13:20
Vlăduța Lupău, speriată în miez de noapte. Momentul îngrozitor prin care a trecut

Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă frumoasă, dar foarte stresantă. Tocmai a început sezonul evenimentelor, iar frumoasa artistă are foarte multe evenimente de onorat. Face ceea ce îi place și se simte bine pe scenă, între oameni, însă, totodată, trebuie să recunoaștem că perioada este una și extrem de solicitantă.

Tocmai de aceea, seara trecută, artista a trecut prin emoții mari, din cauză că nu știa dacă va onora nunțile la care trebuia să ajungă, toate trei evenimentele fiind în zone diferite.

Toată noaptea nu am dormit, asta așa ca o paranteză aici, pe Instagram, pentru că tot am auzit că este ambuteiaj pe Valea Oltului, iar eu la noapte trebuie să ajung la Vâlcea și toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel, a fost o coadă mare mare, și n-am mai terminat, și n-am mai ajuns, și n-am mai ieșit din coada aia. Ca să înțelegeți, eu sunt un om punctual și cine mă cunoaște nu mă poate contrazice.

Dacă waze îmi arată că întârzii 5 minute, nu există, eu trebuie să recuperez. Și așa au rămas șoferii mei fără permis”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău, în culmea fericirii. A împărtășit marea bucurie cu fanii săi

Recent, Vlăduța Lupău a trăit o experiență cu adevărat emoționantă. Artista l-a dus pe fiul ei, Iair, la bunica ei. A fost prima întâlnire dintre cei doi, iar momentul s-a lăsat cu lacrimi de bucurie.

Bunica Vlăduței Lupău e una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. De la ea a învățat o mulțime de lucruri și i-a fost aproape la bine și la greu. Acum a venit rândul lui Iair să-și cunoască străbunica.

Iair a venit pe lume în urmă cu aproape un an, însă bunica artistei locuiește în Maramureș și, fiind atât de departe, nu a reușit să-l ducă până acum pe cel mic acolo.

Mergem în excursie cu clasa. (râde) Mergem la bunica mea la Maramureș și la străbunica dumnealui (n.r.: a lui Iair). Avem drum lung! Spre străbunica… care abia azi o să-l vadă pentru prima dată pe Iair”, a spus cântăreața pe InstaStory.