Vlăduța Lupău, vacanță luxoasă în Kenya. Cât a plătit pe o noapte de cazare la celebrul hotel Giraffe Manor. Prețurile nu sunt deloc accesibile

Vlăduța Lupău, vacanță luxoasă în Kenya. Cântăreața și soțul ei au decis, cu greu, să se despartă de fiul lor, Iair, și au plecat, împreună cu un alt cuplu, într-o binemeritată vacanță înainte de Paște. Sărbătorile pascale le vor petrece acasă, împreună cu familia.

12 apr. 2023, 15:51

Vlăduța Lupău, vacanță luxoasă în Kenya. Înainte de ajunge la destinația finală și anume în Africa, cei doi au făcut un popas și în Israel, la Ierusalim, mai exact la Mărmântul Sfânt. Acolo s-a pus în genunchi și a cântat. „Am ajuns la Mormantul Sfânt dar nu am putut intra că este Joia Mare la catolici iar preoții se rugau înăuntru. Însă am simțit să cant ceva acolo”, a scris Vlăduța Lupău pe pagina de Facebook.

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Georgiana Lobont și Vlăduța Lupău. Nașa și fina sunt la cuțite de ani buni

Vlăduța Lupău, vacanță luxoasă în Kenya

Artista și soțul ei, Adi Rus, se bucură acum de o adevărată aventură în Africa. Imaginile inedite postate pe rețelele sociale au atras imediat atenția urmăritorilor, asta și pentru că au ales o locație exclusivistă, care nu este pentru orice buzunar. Cei doi s-au cazat la celebrul hotel Giraffe Manor, cunoscut și ca sanctuarul girafelor din Nairobi, iar prețul pentru o singură noapte pornește de 1.600 de euro.

În celebra locație, animalele le țin companie clienților la micul dejun, prin simplul fapt că își bagă capul pe geamul de la restaurant. Turiștii, care își doresc să ajungă aici, trebuie să aștepte luni întregi pentru o cameră liberă. Vlăduța Lupău însăși a povestit că a făcut rezervarea cu un an în urmă.

În timp ce majoritatea urmăritorilor au felicitat-o pentru această experiență, unii au fost mai cârcotași. „Frumos….însă mi se pare exagerată treaba asta să arăți tuturor totul”. „Și mie câte mi se par exagerate în lumea asta. Și nu zic nimic”, i-a răspuns cântăreața.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Cum arată casa artistei Vlăduța Lupău

Cântăreața a fost atât de fericită încât nu s-a putut abține și le-a prezentat fanilor ei cum arată casa ei. Dormitorul ei și al lui Adi Rus este unul luminos, cu un pat uriaș, covor pufos, draperii simple, iar pe peretele din dreapta stă agățat un portret în care apare cuplul. „Casa visurilor mele e casa mea!”, a scris Vlăduța Lupău, alături de videoclipul pe care l-a postat pe TikTok, în care își arată dormitorul din casa ei de vis.

Fanii nu au întârziat să-și exprime bucuria pentru realizarea la care a ajuns Vlăduța Lupău, astfel că mulți oameni i-au transmis gânduri bune și felicitări. Videoclipul a adunat aproape 21k de aprecieri și peste 90 de comentarii.

E superbă! Să vă bucurați de ceea ce ați realizat și să creați amintiri de neuitat!/ Cândva avea o poză salvată cu această casă, acum e a ta! Un real exemplu că se poate!/ E superbă, Vlăduța… felicitări! Te simți împlinit când ajungi să ai un loc numit acasă, un loc făcut prin muncă și sacrificii”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vlăduța Lupău la videoclipul publicat pe contul ei de TikTok.