Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu ‘brânza regelui’, prima reacție: „Continuă să promoveze tot ce le trece prin cale”

Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu 'brânza regelui' a explicat de ce a făcut farsa și cum aceștia puteau să-și dea seama că este doar o păcăleală. Andrei Petroff a mărturisit a totul a fost făcut cu un scop, oferindu-le mai multe motive să observe că totul este o glumă.

10 nov. 2023, 11:15
Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu ‘brânza regelui’, prima reacție: „Continuă să promoveze tot ce le trece prin cale”
Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu 'brânza regelui'

Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu ‘brânza regelui‘, prima reacție. Andrei Petroff a vorbit despre intenția pe care a avut-o, dar și despre grămada de modalități în care influencerii se puteau prinde că este doar o glumă.

Citește și: Ana Morodan și Casa Regală, implicate într-un scandal monstru. Influencerița a izbucnit: „Mi se pare jenant”

Vlogger-ul care i-a păcălit pe influenceri cu ‘brânza regelui’

Am publicat acum câteva zile un video pe canalul meu de Youtube în care arăt cum am păcălit o mână de influenceri să promoveze un produs inventat de mine, numit ‘brânza regelui’. În mai puțin de 48 de ore, video-ul s-a viralizat și a generat peste 100 de mii de vizualizări.

Adevărul pe care l-am constatat, și de la care a plecat această idee, e că influencerii din România au promovat și continuă să promoveze tot ce le trece prin cale, indiferent de impactul negativ pe care reclama lor îl poate avea asupra urmăritorilor care o văd. (…) Scopul nu a fost și nu este să îmi bat joc de niște oameni.

Le-am dat oportunitățile să se prindă că ce le-am trimis nu era un produs real, dacă ar fi căutat pe Google și-ar fi dat seama că șeful de cabinet nu apare nicăieri, că blazonul nu e cel real, că adresa de e-mail nu e una oficială, că brand-ul Curtea Regală a României nu există”, a declarat Andrei Petroff, la Antena Stars.

Denisa Flicea este unul dintre influencerii care au refuzat să facă postarea, având o serie de nedumeriri. ”În primul rând, a scris Curtea Regală a României, nu Casa Regală, deci de aici puteam să ne dăm seama din start că nu vorbim despre ceva oficial. Adresa mail-ului, din nou, era al doilea semn de întrebare. A trimis, într-adevăr, am primit un email și eu și soțul meu”, a declarat Denisa Filcea.