Vocea României 2016: Cine merge mai departe după prima ediţie live

Vocea României 2016: 12 concurenți, câte trei din fiecare echipă, și-au dat examenul în fața publicului și al mentorilor.

03 dec. 2016, 13:43
Vocea României 2016: Cine merge mai departe după prima ediţie live

Vocea României 2016:  Prima echipă intrată în „focurile” concursului a fost cea antrenată de Smiley. Alexandru Mușat, Ramona Nerra și Sebastian Serendischi au dat tot ce au avut mai bun și au așteptat cuminți decizia. Doar doi au trecut mai departe. Primul clasat în topul voturilor publicului trece automat mai departe, pentru ca din ceilalți doi rămași, antrenorul să-l aleagă pe cel care a fost mai bun.

Alexandru Mușat a fost preferatul celor de acasă, așa că a fost primul care a scăpat de emoții. Dintre Ramona și Sebastian, Smiley a ales-o pe blonda care a cântat acum mulți ani alături de Nicoleta Luciu.

Au urmat concurenții mentorați de Loredana Groza. Howard Dell a fost cel care „a spart gheața” pentru echipa sa, urmat de Andreea Ioncea (Dee-Dee) și Ștefan Roșcovan. Preferatul celor de acasă a fost Ștefan, iar Andreea a fost salvată de Loredana.

Din echipa lui Tudor Chirilă, mezina a fost cea care a cântat prima. Teodora Buciu, în vârstă de 17 ani, a ridicat sala în picioare și i-a lăsat mască pe jurați, fiind pentru prima dată când cineva a cântat operă pe scena de la „Vocea României”. Robert Botezan a mizat pe un show excentric, a îmbrăcat o cămașă de forță, a fost însoțit pe scenă de baletul emisiunii și a interpretat „The Sound of Silence”. Explozia de energie a continuat cu Iuliana Dobre. Telespectatorii au votat pentru Teodora Buciu, iar Tudor Chirilă l-a ales pe Robert Botezan.

Echipa lui Marius Moga a încheiat seara. Alexandru Baroc a cântat piesa lui Michael Jackson, „You Are Not Alone”. Ionuț Trif a interpretat o melodie a celor de la Talisman, „Numai una”. Cea care a terminat șirul concurenților a fost Ioana Ignat, care a cântat „Je t’aime”, piesa Larei Fabian. Favorita publicului a fost Ioana Ignat, iar preferatul lui Moga a fost Ionuț Trif.