VOCEA ROMÂNIEI. Irina Rimes, declaraţii în premieră despre noul sezon. Tudor Chirilă, luat peste picior

Misterioasă și distantă, Irina Rimes își deschide sufletul cu adevărat doar atunci când scrie versuri. Și, după cum ea însăși spune, toate melodiile reprezintă fragmente – pozitive sau triste – ale poveștii sale de viață. Dar cine este Irina, dincolo de versurile ei sensibile și profunde, în care fiecare dintre noi se regăsește? O femeie care încă se descoperă, cu pasiuni și dorințe… pe care le exprimă cu asumare și umor, după cum puteți citi în rândurile de mai jos.

20 iul. 2019, 08:28
VOCEA ROMÂNIEI. Irina Rimes, declaraţii în premieră despre noul sezon. Tudor Chirilă, luat peste picior

Cum a fost ultimul an pentru tine?

A trecut deja? Sincer, nu știu să răspund la întrebarea asta, nu prea observ trecerea timpului, în studio nu se vede când e soarele pe cer sau când apune. Noroc cu radiourile, că mă mai scot afară. (râde) În general, a fost bine până acum. Abia aștept să înceapă noul sezon al emisiunii „Vocea României. Între timp, am tot făcut piese noi, pe care nu știu când le voi lansa, dacă le voi cânta eu sau altcineva. Am avut și câteva zile de vacanță acasă, în fața televizorului, am avut și câteva plecări care, datorită destinațiilor, s-au pus tot ca vacanțe.

Citeşte şi Prima reacţie a Andrei după ce a plecat de la Vocea României

Ce a însemnat pentru tine proiectul „Vocea României? Crezi că ai făcut față cu brio?

Cred că da. (zâmbește) Prefer să răspundă altcineva la întrebarea asta… Pentru mine, „Vocea României a fost ca o perioadă în cantonament, ca o plecare de câteva luni într-o aventură-concurs, în care trebuia să faci totul pentru a supraviețui. A fost greu, dar foarte interesant. Echipa PRO TV mi-a devenit familie, iar studiourile de la Kentauros – casă. Când s-a terminat totul, am rămas cu un gol în suflet, ca și cum ai muncit non-stop câteva luni și într-o zi te trezești că nu mai ai nimic de făcut și te panichezi.

Continuarea interviului pe viva.ro.