VOCEA ROMANIEI 13 DECEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Bătăie mare pentru calificarea în finală

VOCEA ROMANIEI 13 DECEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Miza este imensă – locul în marea finală. Cine va reuși să demonstreze că merită această șansă și cine va rata calificarea, vedeţi pe RomaniaTV.net.

13 dec. 2019, 08:46
VOCEA ROMANIEI 13 DECEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Bătăie mare pentru calificarea în finală

VOCEA ROMANIEI 13 DECEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. . Elena Ilie, Andi Ţolea şi Smiley cântat în deschiderea semifinalei de vineri seara. Aceştia au ales piesa „Oficial îmi merge bine”. 

VOCEA ROMANIEI 13 DECEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV.

Vocea României, semifinală. „Eu cred că trebuie să vă apropiaţi mai mult de muzica lui Smiley. Andi, voce ai, dansul e problema. A fost un moment care mi-a adus aminte de tinereţe”, a spus Horia Brenciu la finalul momentului.

Vocea României, semifinală. Irina Rimes a spus că nu a fost atentă la vocile celor doi concurenţi, ci s-a bucurat doar de muzică. 

Vocea României, semifinală. „Ei abia se născuseră când am cântat piesa. Am vrut să începem în forţă, să ne bucurăm de muzică”, a spus Smiley. 

VOCEA ROMANIEI 13 DECEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Au demonstrat că au calități vocale extraordinare, au fost votați de public și au ajuns la un pas de marea finală. Semifinaliștii sezonului 9 Vocea României au cântat, au impresionat și acum sunt pregătiți de o nouă luptă: vineri, de la 20:30.

Andi Țolea și Elena Ilie, din echipa Smiley; Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean, din echipa Irina; Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter, din echipa Tudor; Elena Bozian și Adriana Simionescu, din echipa Horia sunt pregătiți să cucerească din nou românii cu reprezentații de neuitat. Telespectatorii își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent, sau online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor.

Vineri seară, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile: fiecare va cânta o piesă, iar antrenorul va urca pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Voturi care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

12 concurenți cu voci senzaționale au luat cu asalt, vinerea trecută, scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 9!

Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie și emoție și au primit în casele lor bucuria transmisă de participanții celei mai tari competiții a vocilor. 

Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Dragoș Moldovan și Mădălina Lefter din echipa Tudor, Andi Țolea și Elena Ilie din echipa Smiley, Bogdan Dumitraș și Jasmina Răsădean din echipa Irina și Elena Bozian și Adriana Simionescu din echipa Brenciu. 

Primul show live Vocea României de vineri seara a înregistrat pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 5.8 puncte de rating și 19% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.3 puncte de rating și 17.6% share.