VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. Scandal mare între Brenciu şi Chirila, şi-au aruncat vorbe grele VIDEO

Publicat: Vineri, 13 Septembrie 2019 22:45 // Actualizat: Vineri, 13 Septembrie 2019 22:45 // Sursa: romaniatv.net

VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. Disputele între jurații de la Vocea României nu sunt deloc străine, dar cele dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt deja de notorietate. Tudor Chirilă i-a reproșat lui Brenciu că în repertoriul lui se regăsesc predominant cover-uri, și nu muzică originală, situație care nu definește un artist adevărat.

VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019. "Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproşat Tudor Chirilă lui Horia Brenciu, care a încercat să se apere: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”. 

Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților.

În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”. 

Prima ediție Vocea României 2019 ce s-a difuzat vineri, 6 septembrie, a fost una cu adevărat specială. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun să-i impresioneze pe jurați și să le demonstreze că merită un loc în etapa următoare. 

 

Mădălina Lefter, Bogdan Dumitraș și Luiza Constantin au fost concurenții care au reușit să întoarcă cu prestația lor patru scaune. Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu au rămas plăcut impresionați de momentul lor, motiv pentru care nu au ezitat să apese butonul și să le ofere acestora șansa să facă parte din echipa unuia dintre ei.

Madalina Lefter (echipa Tudor)  are 21 de ani, este din Iași și locuiește în Londra, unde studiază muzică la University West London. Pasiunea pentru muzică a început încă din copilărie. La vârsta de nouă ani a reprezentat România la Eurovision Junio, iar la vârsta de 10 ani făcea parte din bandul unei emisiuni. Ulterior a participat la diverse concursuri și emisiuni care i-au adus succesul. 

Vezi prestația ei aici: 


 

 

 

 

Bogdan Dumitraș (echipa Irina) are 25 de ani, este toboșar profesionist, a terminat Conservatorul la Iași și locuiește în București. După ce a absolvit facultatea, s-a angajat la Filarmonica în Ploiești și de atunci profesează ca percuționsit. Pe langă muzică este pasionat de sculptură.

Vezi momentul lui aici :

Luiza Constantin (echipa Brenciu) are 26 de ani, este din Craiova și locuiește în Italia, unde profesează ca artist stradal. Se consideră o fire sensibilă și, totodată, ambițioasă. Potrivit acesteia, pasiunea pentru muzică o moștenește de la tatăl ei. S-a căsătorit la vârsta de 20 de ani și are două fetițe.

Vezi prestația ei aici:  

După prima ediție de audiții pe nevăzute  opt concurenți merg mai departe: Tudor are doi concurenți în echipă: Mădălina Lefter și Bogdan Ghirău; Smiley trei: Iuliana Preda, Zoe Grigoraș și Daniel Tudor; Irina a adus în echipa ei un concurent: Bogdan Dumitraș, lui Brenciu i s-au alăturat două concurente: Luiza Constantin și Mălina Ciarnău.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Horia Brenciu Tudor Chirila VOCEA ROMANIEI 13 SEPTEMBRIE 2019 Vocea Romaniei 2019
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H