VOCEA ROMANIEI 2014: Surpriză mare în prima semifinală. Cine a câştigat competiţia

VOCEA ROMANIEI 2014: Vineri seara batalia pentru marea finala Vocea Romaniei se va da in platoul vocilor! Saptamana trecuta a fost una plina de emotie si tensiune atat pentru concurenti, cat si pentru antrenori.

12 dec. 2014, 10:36
VOCEA ROMANIEI 2014: Surpriză mare în prima semifinală. Cine a câştigat competiţia

VOCEA ROMANIEI 2014: Publicul a decis cine sunt preferatii sai pentru a continua in competitia vocilor, iar antrenorii au ales cu cine vor sa mearga mai departe spre marele trofeu. Au ramas opt concurenti in show, urmand ca dupa mare confruntare de vineri doar patru sa urce pe scena si sa demonstreze ca merita sa castige trofeul Vocea Romaniei.

Alexandra Stan, renumita cantareata de talie internationala care a extaziat intreg globul cu piesa Mr. Saxobeat, va fi invitata in editia de saptamana aceasta. Alexandra a pregatit un moment special pentru Vocea Romaniei si va urca pe scena alaturi de baletul emisiuni – PRO Dance, cu care colaboreaza si pentru proiectele sale.

Alexandra spune despre momentul pe care l-a pregatit: „Sunt tare nerabdatoare sa cant in premiera noul meu single, „Vanilla Chocolat”, pe scena de la Vocea Romaniei. Imi place cum arata noul format si se vede frumos de cealalta parte a sticlei. Sunt convinsa ca si atmosfera din platou o sa imi placa, iar emotia concurentilor o sa ma molipseasca”.

Vocea Romaniei 2014. Concurenti semifinala 12 decembrie 2014 Vocea Romaniei. Publicul a votat, antrenorii au decis. Cei mai buni opt concurenti de la “Vocea Romaniei” intra vineri in lupta pentru marea finala. Dupa primele editii live, in cursa catre finala Vocea Romaniei au mai ramas 8 concurenti, 8 voci care au reusit sa impresioneze atat antrenorii cat si publicul. Cei mai buni dintre cei buni au ajuns foarte aproape de marele trofeu, iar vineri si-au cantat din nou sansa in platoul in care doar vocea conteaza. Semifinala va avea loc vineri seara, de la ora 20:30, la Pro Tv.

VOCEA ROMANIEI 2014 12 DECEMBRIE

Iata care sunt semifinalistii celui de-al patrulea sezon de la Vocea Romaniei 2014, potrivit site-ului oficial al emisiunii

VOCEA ROMANIEI, ECHIPA TUDOR

Favoritul publicului – Tiberiu Albu – Imagini cu Tiberiu, aici

Tiberiu Albu

Salvat de antrenor –  Ligia Hojda – Imagini cu Ligia, AICI

Ligia Hojda

VOCEA ROMANIEI, ECHIPA LOREDANA

Favoritul publicului – Maria Hojda – Imagini cu Maria, AICI

Maria Hojda

Salvat de antrenor – Ilinca Bacila – Imagini cu Ilinca, AICI

Ilinca Bacila

VOCEA ROMANIEI, ECHIPA MOGA

Favoritul publicului – Anda Dimitriu – Imagini cu Anda Aici

anda dumitriu

Salvat de antrenor – Brighitta Balogh – Imagini cu Brighitta, Aici

Brighitta Balogh

VOCEA ROMANIEI, ECHIPA SMILEY

Favoritul publicului – Gelu Graur – Imagini cu Gelu, Aici

Gelu Graur

Salvat de antrenor – Aliona Munteanu – Imagini cu Aliona, aici

Aliona Munteanu

VOCEA ROMANIEI 2014. In urma analizei realizate asupra parcursului fiecarui concurent ramas in cursa pentru marele titlu, bookmakerii Stanleybetii coteaza cu sanse mai mari pentru accederea in finala pe Tiberiu Albu din echipa lui Tudor, Maria Hojda din echipa Loredanei si pe Brighitta Balogh din echipa lui Moga. Nu acelasi lucru putem spune si despre concurentii din echipa lui Smiley, unde bookmakerii le dau sanse egale celor 2 semifinalisti.

Cotele oferite pentru accederea in finala sunt:

VOCEA ROMANIEI 2014. Echipa TUDOR

  • Tiberiu Albu – 1.70
  • Ligia Hojda – 1.90

VOCEA ROMANIEI 2014. Echipa LOREDANA

  • Maria Hojda – 1.15
  • Ilinca Bacila – 4.10

VOCEA ROMANIEI 2014. Echipa MOGA

  • Anda Dimitriu – 6.20
  • Brighitta Balogh – 1.05

VOCEA ROMANIEI 2014. Echipa SMILEY

  • Gelu Graur – 1.80
  • Aliona Munteanu – 1.80

Surprizele britanicilor de la Stanleybet nu se opresc aici, acestia oferind romanilor incepand de astazi si posibilitatea de a paria pe castigatorul marelui trofeu Vocea Romaniei 2014.

VOCEA ROMANIEI 2014. Cotele oferite pentru castigarea trofeului sunt:

  • Tiberiu Albu – 3.4
  • Maria Hojda – 3.4
  • Gelu Graur – 3.4
  • Ligia Hojda – 4.5
  • Brighitta Balogh – 12
  • Aliona Munteanu – 12
  • Ilinca Bacila – 24
  • Anda Dimitriu – 24