VOCEA ROMANIEI 2015: Tudor Chirilă o acuză pe Tincuţa Fernea că trişează

Cu doar o ediţie înainte de finala de la “Vocea României”, antrenorul Tudor Chirilă dezvăluie că eleva sa, Tincuţa Fernea, are un întreg judeţ la picioare, după ce autorităţile din Satu Mare au umplut oraşul cu panouri şi mesaje de susţinere pentru puştoaica de 16 ani.

09 dec. 2015, 13:44
VOCEA ROMANIEI 2015: Tudor Chirilă o acuză pe Tincuţa Fernea că trişează

Cu două eleve rămase în concursul „Vocea României”, Cristina Bălan şi Tincuţa Fernea, Tudor insinuează că aceasta din urmă n-ar juca fair-play în lupta pentru premiul de 100.000 de euro, din moment ce autorităţile din oraşul ei natal, Satu Mare, au făcut o întreagă campanie de susţinere pentru puştoaică, mai ceva ca la alegerile locale, consemnează click.ro.

“Am primit poze cu panouri de prin oraş, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a susţinut chiar şi o conferinţă de presă, în care anunţa susţinerea Tincuţei din partea instituţiei. S-au printat afişe cu grafica preluată de pe pagina de Facebook Vocea României, pe care Consiliul şi-a pus propria siglă. O parte din materialele promoţionale foloseau inclusiv fotografia mea şi a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuţa la audiţii) şi logo-ul «Vocea României», fără acordul deţinătorilor drepturilor.

În acest sens, PRO TV va transmite o notificare Consiliului Judeţean Satu Mare, prin care le vor cere să îndepărteze imediat materialele în cauză şi să nu continue folosirea logo-urilor şi imaginilor menţionate”, dezvăluie Chirilă.
“Din punctul meu de vedere, implicarea unei instituţii publice într-un astfel de concurs de divertisment înseamnă un sprijin nejustificat pentru un concurent. În plus, este un gest de imixtiune politică, pentru că ştim cine sunt reprezentanţii consiliilor judeţene şi cum au fost aleşi. Mă revoltă mai ales faptul că s-au folosit de imaginea mea fără acordul meu. Am să continui să o antrenez pe Tincuţa Fernea la «Vocea României», încercând să-i aleg cele mai potrivite piese şi să-i acord cele mai bune sfaturi”, mai scrie Tudor pe blog.

Vinerea aceasta, de la 20.30, vom avea parte de o premieră la “Vocea României”: duelurile încrucişate. În această fază a competiţiei, antrenorii îşi vor pune elevii faţă în faţă cu concurenţi din celelalte echipe, iar bătălia pentru un loc în finală va fi aprigă.