VOCEA ROMÂNIEI 2015. Un concurent face dezvăluiri uluitoare: Micul scandal pe care l-am făcut a fost regizat

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Scandal de proporţii la cea mai cunoscută emisiune de talente muzicale din România. Un concurent respins de juraţi a plecat nervos din platou şi a ameninţat că va spune adevărul despre ce se întâmplă în emisiune. Acum, el a venit la România TV unde a făcut dezvăluiri uluitoare.

26 sept. 2015, 14:09

VOCEA ROMÂNIEI 2015. Un concurent a făcut scandal la prima ediţie a showului, după ce nici unul dintre jurați nu s-a întors la piesa pe care a interpretat-o. Dezamăgit de modul în care a fost tratat concurentul a ameninţat cu dezvăluiri despre emisiune.

„Las-o, ma! Sunteti derbedei. Eu i-am cântat lui Sinatra melodia asta, a fost speciala o sa spun peste tot cine sunteti, cine este emisiunea. Las-o dracu. Cum sa nu se intoarca la melodia asta la „My Way” şi cum cant eu. Nu ca sunt suparat, eu cant, nu ma joc, intelegi nu se poate. Sunt singurul din Europa care canta Al Jarreau, eu cânt, nu se poate”, spunea atunci concurentul.

Citeşte şi SCANDAL la VOCEA ROMÂNIEI: „Eu sunt o legendă! Cum să nu se întoarcă?”

Iată că bărbatul s-a ţinut de cuvânt şi acum face dezvăluiri uluitoare din culisele showului.

„Juriul este manipulat, influenţat tot timpul, nu numai în cazul meu. O să vă spun cum am ajuns după 45 de ani de carieră împreună cu copiii ăştia care concurează… Vocea României nu are nicio legătură cu muzica. Micul scandal pe care l-am făcut a fost un pic regizat pentru că eu ştiam cu cinci zile înainte că nu se vor întoarce. Problema a plecat de la un şef de producţie needucat şi de la un măscărici actoraş de duzină (Tudor Chirilă). Cum el a spus că sunt un cântăreţ de duzină spun şi eu acelaşi lucru despre el„, a spus concurentul de la Vocea României la România TV.

Deşi atunci spunea că piesa îi este dragă sufletului şi că a avut ocazia chiar să-i cânte cu ani în urmă marelui Sinatra, iată că acum Liviu Bazu spune că piesa i-a fost impusă.

Melodia My Way mi-a fost impusă. Există la Vocea României o listă pe care ţi-o trimit ei cu 170 de melodii şi o listă mică cu 4-5 melodii pe care o propui tu. My Way nu era în niciuna din aceste liste. Voiam să cânt cu totul şi cu totul altceva„, a mai spus Bazu.

Citeşte şi VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă s-a dezbrăcat şi a dansat lasciv în prima ediţie a show-ului FOTO