Vocea României 2016, ediţia şase. Bătălii dure pentru cei mai buni concurenţi: Tu trebuie să mă săruţi. Aştept

Vocea României a ajuns la cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute, iar lupta pentru un loc intr-una dintre cele patru echipe devine din ce in ce mai intensa. 

07 oct. 2016, 09:35
Vocea României 2016, ediţia şase. Bătălii dure pentru cei mai buni concurenţi: Tu trebuie să mă săruţi. Aştept

Vocea României 2016. Antrenorii isi doresc sa aleaga doar voci extraordinare, cu care sa mearga mai departe spre marele trofeu si duc batalii epice pentru cei mai buni concurenti.

În seara asta, vom cunoaste concurenti plini de incredere, care vor da totul pe scena pentru a-i impresiona pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-l vom vedea pe Pavel Bartos intr-o forma de zile mari. Potrivit vocearomaniei.protv.ro, Show must go on, Say something, Billionaire sau Elastic heart sunt cateva dintre melodiile care vor fi interpretate in variante pop sau rock in a sasea editie a celei mai bune competitii a vocilor si ii vor face pe antrenori sa danseze pe scaune.

Vocea României 2016Pe scena de la Vocea României va urca şi un fost finalist Romanii au talent. A reusit sa o cucereasca pe Andra cu vocea sa formidabila, iar acum va veni la Vocea Romaniei hotarat sa-si gaseasca un loc intr-una dintre cele patru echipe. 

Cortina ii va lasa fara cuvinte pe antrenori, care vor avea parte de o surpriza de proportii in momentul in care vor vedea cui apartine vocea care-i va induce in eroare si ii va face sa se intrebe de nenumarate ori daca este baiat sau fata.

Vocea României 2016Lupta va fi extrema vineri, iar deciziile concurentilor vor fi imprevizibile, reusind sa-i socheze de cateva ori pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, care vor avea reactii senzationale. „Le-ai atacat atat de tare incat mi s-a rupt geaca.”, „Tu trebuie sa ma saruti. Astept.” sau „Mie mi-e indiferent. Atat timp cat i-am invrajbit, totul e perfect.” sunt cateva dintre replicile pe care le vom auzi in cea de-a sasea runda de auditii pe nevazute.

Vezi si: Vocea României 2016. Primul concurent a făcut SHOW. Smiley: „Are mari şanse să câştige Vocea României”