VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE: Tensiune maximă, ce concurenţi părăsesc show-ul

VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE: Vinerea aceasta, de la 20:30, numai la Pro TV, Vocea Romaniei vine cu o noutate in formatul emisiunii, etapa knockout-urilor! Aceasta noua etapa le va face antrenorilor misiunea mult mai grea, iar concurentii vor avea emotii triple, pentru ca vor fi pe scena show-ului in care doar vocea conteaza alaturi de alti doi colegi de echipa! Pavel Bartos, simpaticul prezentator Vocea Romaniei, va fi balanta care va pastra echilibrate dozele de emotie, tensiune si intriga.

18 nov. 2016, 10:32
VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE: Tensiune maximă, ce concurenţi părăsesc show-ul

VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE: In etapa knockout-urilor, fiecare antrenor intra cu cate noua concurenti. Fiecare dintre acestia va pregati cate o piesa, dar va urca in ring, pe rand, alaturi de alti doi colegi.

Cei trei concurenti afla chiar inainte de a urca pe scena, de la antrenorul lor, care sunt colegii impotriva carora poarta batalia muzicala. Tensiunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Aceasta etapa va aduce, dincolo de emotii si dorinta de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o lupta incredibila si decizii surprinzatoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor ramane doar cu cate trei membri, care vor intra in editiile LIVE.

In editia Vocea Romaniei de vineri seara, antrenorii vor simti pe pielea lor, pentru prima data de la prima editie a show-ului in Romania, emotii care ii vor face sa spuna replici precum “Acum doar detaliile fac diferenta”, “E o etapa care nu imi place, era oricum greu sa alegi la dueluri intre doua voci, acum trebuie sa alegem dintre trei foarte buni!”, “In aceasta etapa, e o decizie exclusiv a antrenorului” sau “Daca ai fi acum la supermarket, ce produse ai alege de pe aceasta scena?”.


loading...