VOCEA ROMANIEI 2016. Luptă dură în ultima rundă de audiţii pe nevăzute de la VOCEA ROMANIEI

VOCEA ROMANIEI 2016. Vineri, de la ora 20:30, Pro TV difuzează ultima rundă de audiţii pe nevăzute de la VOCEA ROMANIEI. Mai sunt doar opt locuri libere în cele patru echipe, Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga, astfel că totul se va decide vineri, la Pro TV, la VOCEA ROMANIEI.

14 oct. 2016, 11:08
VOCEA ROMANIEI 2016. Luptă dură în ultima rundă de audiţii pe nevăzute de la VOCEA ROMANIEI

VOCEA ROMANIEI 2016. Auditiile pe nevazute se apropie de final, in cele patru echipe mai sunt foarte putine locuri, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga devin din ce in ce mai exigenti si isi doresc sa mearga cu voci extraordinare in etapa urmatoare de la VOCEA ROMANIEI.

VOCEA ROMÂNIEI. Un concurent care a primit Golden Buzz la Românii au talent a întors toate scaunele antrenorilor

VOCEA ROMANIEI 2016. Concurenţii care vor urca pe scena vocilor vor lupta pentru singurul loc ramas in echipa Tudor Chirila, pentru cele doua locuri din echipa Loredana si echipa Smiley si pentru cele trei locuri din echipa Marius Moga.

VOCEA ROMANIEI 2016. Confruntarea va fi acerba atat pentru concurenti, care vor interpreta piese rock, pop, indie, latino, soul sau r&b, cat si pentru antrenori, care isi doresc sa-si completeze echipele cu cele mai bune voci ale acestui sezon din VOCEA ROMANIEI.

VOCEA ROMANIEI 2016: Audiţii pe nevăzute cu final neaşteptat

VOCEA ROMANIEI 2016. In ultima runda de auditii pe nevazute vom asculta melodii precum Stronger, What is love, Piece of my heart sau Radioactive si vom vedea ce ii va face pe Tudor Chirila, Loredana, Smiley si Marius Moga sa spuna: „Ai acel testosteron in voce” sau ””Intrebarea e: de ce a cautat-o pe strazi plangand? Ce, nu avea telefon?”.

VOCEA ROMANIEI 2016. Saptamana aceasta vom vedea o editie incendiara VOCEA ROMANIEI, din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile extraordinare ale celor patru antrenori, deciziile neasteptate si lupta apriga pentru cei mai buni concurenti.

VOCEA ROMANIEI 2016. Vineri, de la 20:30, vom afla cine sunt concurentii care vor reusi sa intoarca scaunele antrenorilor si sa completeze cele patru echipe pentru etapa duelurilor de la VOCEA ROMANIEI.