VOCEA ROMANIEI 2017: Cum îţi poţi vota favoriţii

In sezonul cu numarul sapte Vocea Romaniei ai doua variante prin care iti poti sustine concurentii favoriti.

08 dec. 2017, 19:31
VOCEA ROMANIEI 2017: Cum îţi poţi vota favoriţii

VOCEA ROMANIEI 2017

  • In aceasta seara, iti poti sustine favoritul trimitand numele lui (vezi tabel) printr-un SMS trimis la 1200 (1.19 euro TVA inclus), limita de voturi 10/concurent

SAU

  • Online, GRATUIT pe vocearomaniei.protv.ro/voteaza, limita de voturi 1/echipa. 

IMPORTANT: Iti poti vota concurentul preferat doar in intervalul Start / Stop VOT, semnalat de Pavel Bartos in timpul emisiunii!

 

VOCEA ROMÂNIEI. Inna a deschis show-ul cu melodia Ruleta, dar apariţia ei a fost sclipitoare. Jurata de la Vocea României Junior şi-a făcut o apariţie spectaculoasă, îmbrăcată în roşu şi având un larg zâmbet pe buze.

„Mă bucur sa fiu din nou pe scena de la Vocea Romaniei, in semifinala competitiei. Este show-ul meu preferat, dupa Vocea Romaniei Junior, bineinteles, si abia astept sa ma intalnesc cu toata echipa si cu publicul. Sunt nerabdatoare sa intram impreuna in starea de Nirvana si sa dansam pe ritmuri de Ruleta vinerea aceasta”, a declara Inna, înaintea competiţiei.

VOCEA ROMÂNIEI. Jane, Ana, Amir, Diana, Zsuzsana, Mano şi Andrada sunt cei opt concurenţi care vineri seara se bat pentru marea finală.