VOCEA ROMANIEI 2017, la concurenţă cu X Factor: Ce aduce PRO TV live duminică seară

VOCEA ROMANIEI 2017. A inceput sezonul sapte Vocea Romaniei! Telespectatorii s-au bucurat vineri seara de magia muzicii, au primit in casele lor concurenti carismatici cu voci incredibile si au trait alaturi de ei emotia competitiei. Cei patru antrenori si-au facut strategii puternice si au inceput increzatori lupta pentru marele trofeu, iar Pavel Bartos a fost responsabil cu distractia si i-a incurajat in permanenta pe prticipanti, dar si pe sustinatorii acestora.

10 sept. 2017, 14:56
VOCEA ROMANIEI 2017, la concurenţă cu X Factor: Ce aduce PRO TV live duminică seară

VOCEA ROMANIEI. Sezonul sapte Vocea Romaniei a debutat cu record de audienta! Prima editie a noului sezon a inregistrat cea mai mare cota de piata din istoria show-ului in Romania! Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.7 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.

Cifrele show-ului de pe Pro TV au fost de peste trei ori mai mari decât locul următor, ocupat de Antena 1. De altfel, Antena 1 (care anul trecut avea X-Factor la bătaie cu Vocea României) a avut ratinguri mult mai mici pe interval față de anul trecut (cam la jumătate).

În termeni de număr de telespectatori, audiența Vocea României a fost peste debutul de anul trecut, dar nu cu mult. În materie de cotă de piață, pe segmentul comercial a fost cea mai bună din istoria show-ului: o medie de aproape 40%, ceea ce înseamnă că 40% dintre cei între 18 și 49 de ani care aveau televizoarele deschise erau pe Pro TV. 

VOCEA ROMANIEI 2017. Paginademedia.ro vă prezintă audiențele medii ale primei ediții Vocea României din sezonul 2017:

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, Vocea României a fost urmărită de 1,7 milioane de români în fiecare minut. Show-ul jurizat de Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Adi Despot a avut de trei ori mai mare decât Antena 1, care număra 550.000 de telespectatori.

La debutul de anul trecut, media Vocii a fost de 1,6 milioane de telespectatori. Antena 1, care avea atunci X-Factor, scotea o medie de peste un milion de români (dublu față de debutul de aseară).

URBAN. Aproape 1,1 milioane de telespectatori de la orașe pentru Vocea României, față de 310.000 la Antena 1. Cota de piață: 30%, ceea ce înseamnă că aproape o treime dintre orășenii care aveau televizoarele deschise erau pe talent show-ul de pe Pro TV.

Anul trecut, Vocea României debuta cu o audiență de orașe de 975.000 de telespectatori, iar Antena 1, cu X-Factor, număra jumătate de milion de telespectatori. Cota de piață a Pro TV anul trecut: 24%.

COMERCIAL. Peste jumătate de milion de telespectatori între 18 și 49 de ani pentru Vocea României, mult peste locul următor, ocupat de Antena 1 (cu o medie de 140.000 de telespectatori pe acest target).

Audiența Pro TV este cu 50.000 de telespectatori peste anul trecut (când Vocea avea 480.000, iar X-Factor – 260.000).

Diferența mare este în materie de cotă de piață: o medie de 38,6 share pentru Vocea României în 2017 (față de 32,9 anul trecut). Este cea mai mare cotă de piață a show-ului pe acest target, din istoria emisiunii.

Noua concurenti merg mai departe spre trofeul Vocea Romaniei 
 
Sezonul sapte Vocea Romaniei a inceput in forta, cu emotii constructive si cu gandurile antrenorilor pentru noii concurenti. ”Pentru mine, emotia este o strada cu doua sensuri. Concurentul transmite si cei de acasa se conecteaza ca prin minune la momentul lui, pentru ca se regasesc in vocea aia. Pentru asta stau la Vocea Romaniei”, a declarat Tudor la inceputul primei editii, iar Lori a continuat: ”Simt fiecare emotie pe care o au concurentii pe scena, traiesc fiecare sunet la aceeasi intensitate. Ca antrenor, am o mare responsabilitate. Cand apas butonul, schimb viata acelor oameni.”.

 

”Nu sunt obsedat de perfectiune, sunt in cautare de suflete. Voi fi omul lor, antrenorul sufletelor.”, a spus Smiley, iar Despot a declarat aseara: ”Stau pe scaunul de antrenor. Nu-i usor deloc, responsabilitatea imi da fiori. Stiu ca de fiecare data cand voi intoarce scaunul, voi gasi sperante in sufletele concurentilor.”.
Primii concurenti ai sezonului au urcat aseara pe scena vocilor si au facut tot posibilul sa intoarca scaunele antrenorilor si sa continue competitia, alegand stiluri muzicale precum jazz, latino, rock sau pop. Noua dintre ei au reusit sa-i convinga pe Tudor, Smiley, Lori si Despot ca merita sa mearga mai departe, iar cei patru au inceput lupta pentru ei. Dincolo de vocile senzationale, concurentii au trait intens fiecare moment si au transformat emotiile in bucurie si determinare. 
 
Dupa prima editie a sezonului sapte Vocea Romaniei, echipa Tudorare trei concurenti: Axenia SovaStefan Stiuca si Razvan Encuna. Axenia a cantat piesa All that jazz si l-a fascinat pe antrenor atat cu timbrul vocal, dar si cu aparitia ei spectaculoasa. Stefan a cantat Nothing compares 2 U si a provocat o adevarata lupta in randul antrenorilor, iar Razvan a interpretat melodia You give me something si i-a cucerit iremediabil pe toti cu vocea lui care atinge perfectiunea.

Echipa Smiley le-a spus ”bun venit” aseara Ioanei Visinescu si Anei Munteanu. Ioana a cantat melodia Get up, stand up si l-a convins imediat pe antrenor cu timbrul ei vocal special, iar Ana a interpretat magistral din spatele cortinei piesa Bensonhurst Blues, reprezentand surpriza serii pentru toti cei prezenti in sala.

Echipa Lori incepe competitia cu doua concurente cu voci diferite, dar ambele de exceptie: Zsuzsana Cerveni si Neonela Duplei. Zsuzsana a cantat melodia Mistreated si a convins-o pe Lori sa isi intoarca rapid scaunul pentru ea, iar Neonela a adus energia si culoarea pe scena cand a intepretat piesa Hora din Moldova.

Despot i-a adus aseara in echipa sa pe Catarina Sandu si pe Mano Botond Raduly. Cei doi concurenti l-au impresionat pe antrenor inca din primele momente si au ales sa mearga mai departe alaturi de el. Catarina a cantat vineri piesa Sax si vocea ei a sunat perfect, iar Mano i-a cucerit iremediabil pe toti cu interpretarea impecabila a piesei In my defence.

 

Si duminica aceasta dam sunetul mai tare in cea de-a doua runda de auditii pe nevazute de la Vocea Romaniei, de la 20:30, numai la PRO TV! Noi concurenti sunt gata sa urce pe scena, iar antrenorii si Pavel Bartos promit o noua seara plina de muzica buna, reactii si comentarii fabuloase, suspans si foarte multa distractie.