VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: Concurentul care a şocat juriul în prima ediţie

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: Vineri începe sezonul şapte Vocea României. Vinerea aceasta, de la 20:30, Tudor, Smiley, Lori și Despot încep fascinanta călătorie pentru marele trofeu și sunt gata de un spectacol formidabil.

08 sept. 2017, 14:20
VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: Concurentul care a şocat juriul în prima ediţie

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: De la 20:30, telespectatorii vor urmări prima ediţie a celei mai ţări competiţii a vocilor şi se vor bucura de un spectacol fascinant. Concurenţii sunt pregătiţi să impresioneze şi nu se tem să dea totul pe scenă, iar Tudor, Smiley, Lori şi Despot dansează, inspiraţi fiind de melodia cântată de unul dintre participanţi. Ei vor realiza vineri un moment electrizant, plin de energie şi foarte mult umor.

Nu va lipsi nici iubirea din prima ediţie Vocea României. Un concurent îndrăgostit va fi încurajat de către iubita lui într-un mod special atât în culise, cât şi pe scenă. Cei doi îşi vor face declaraţii pline de patos, iar antrenorii le vor urmă exemplul şi vor începe un şir de îmbrăţişări. „Am înţeles de ce cânţi atât de bine, pentru că ai o muză.”, îi va spune Lori băiatului la finalul reprezentaţiei acestuia.

Antrenorii vor rămâne vineri fără cuvinte în faţă unui concurent cu o voce formidabilă. „Eşti tare… eşti foarte tare. Cred că este unul dintre momentele alea de la Vocea României în care-i spui unui moment că e cât o finală. Ai fost stare de la un cap la altul.”, îi va spune Tudor, vizibil emoţionat.

„Eu am apăsat butonul, m-am întors şi în momentul ăla mi-am dat seama că am uitat tot ce aş fi vrut să-ţi spun în momentul în care te-am văzut. Dar dacă Tudor a spus despre ţine că eşti o scorpie… acum mi-e puţin frică.”, îi va spune Despot unei concurente, în timp ce Smiley, uimit de o altă reprezentaţie, va spune: „Eram siderat!!! Ba, eşti prost?! Serios??? Heeei, hei, sunt şi eu aici! Nici nu m-a văzut! Am zis să nu mă bag peste momentul asta emoţionant. M-am emoţionat şi eu, m-am emoţionat serios. Şi n-am mai apucat să zic nimic.”.

”Băi, gagica asta era atât de Chirilă, nu înțeleg!”, va spune Tudor despre o concurentă în care avea mare încredere că-l va alege.

O concurentă din viitor, cu nume din viitor, așa cum spun antrenorii, va urca vineri pe scena Vocea României”Indiferent de antrenorul pe care-l vei alege, eu mă ofer să te conduc în culise. Măcar atât să fac și eu.”, îi va spune Smiley participantei, impresionat de apariția acesteia pe scenă.

”Eu sunt nou în emisiune, nu am palmaresul altora, însă îți promit că dacă vii la mine în echipă, nu te voi uita niciodată, pentru că tu vei fi întotdeauna pentru mine prima.”, îi va declara Despot extrem de serios unei concurente.

Antrenorii vor fi șocați de timbrul vocal al unui concurent, iar Lori îl va întreba pe Despot: ”Ce a fost în capul tău? Iartă-mă!”.

Sezonul șapte Vocea României ia startul în această seară, la Pro TV, cu o noutate în juriu, dar și cu o schimbare de regulament. 

Juriul acestui sezon este format din Loredana, Smiley, Tudor Chirilă și Adi Despot (care a intrat în locul lui Marius Moga).  

Noutatea din format, în acest sezon, este „non stop steals”. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta își poate schimba decizia și este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiție o voce care merită salvată și care își poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Audiențele la debutul Vocii, din anii trecuți: 

 

Data debut   NATIONAL   URBAN  
09 Sept 2016 1.605.000 976.000
18 Sept 2015 1.570.000 882.000
16 Sep 2014 1.915.000 1.128.000
28 Sep 2013 2.182.000 1.307.000
25 Sep 2012 1.705.000 1.096.000