VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: Nebunie în ultima rundă de audiţii pe nevăzute ONLINE STREAM PRO TV

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO. Voci cu personalitate, antrenori cu atitudine si ultimele locuri in cele patru echipe! RomaniaTV.net vă prezintă cele mai importante momente ale serii.

13 oct. 2017, 12:37
VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: Nebunie în ultima rundă de audiţii pe nevăzute ONLINE STREAM PRO TV

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO: Vinerea aceasta, de la 20:30, lupta se intensifica in ultima runda de auditii pe nevazute. Concurentii sunt determinati sa impresioneze si sa ajunga in etapa Confruntarilor, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot sunt mai hotarati ca niciodata sa analizeze foarte bine vocile cu care sa-si poata completa echipele.

„Performanta ta ne-a unit! In general, stau departe de el, dar de data asta ne-a unit.”, ii va spune Tudor unui concurent, iar Lori va continua: „Din punctul meu de vedere, vocea ta a sunat si am simtit-o ca o ploaie de vara pe asfaltul incins al inimilor noastre.”. Uimiti de reprezentatia participantului, antrenorii se imbratiseaza si ii multumesc acestuia pentru prezenta sa la Vocea Romaniei. Pe langa laude si felicitari, cei patru duc si o lupta acerba pentru vocea care ii fascineaza.

O concurenta revine maine pentru a treia oara in cea mai tare competitie a vocilor si de data aceasta reuseste sa-i impresioneze pe antrenori cu alegerea piesei, determinand-o pe Lori sa cante o melodie a lui Elvis Presley, iar pe Tudor sa traduca versurile.

Intr-una dintre editiile trecute, mama unei concurente care nu a reusit sa intoarca scaunele antrenorilor a promis ca se va gandi la posibilitatea de a veni si ea la Vocea Romaniei. Aceasta se tine de promisiune si maine urca pe scena

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Oana Cenușe este o minune de fată. Are doar 16 ani, iar muzica îi este un fel de „prieten ascuns”, după cum bine spune chiar ea. A venit la „Vocea României” pentru a demonstra că talentul ei este fabulos și a reușit ce și-a propus. 

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. „Deși sunt micuță, pe scenă mă simt cu totul altfel. Simt că renasc. Părinții mei nu au talent muzical. În prezent, tata este șomer, iar mama este dispecer la o pizzerie. Mereu s-au chinuit să îmi ofere tot ce este mai bun, iar eu îmi doresc să le ofer înzecit din cât mi-au oferit ei mie”, a spus Oana Cenușe.

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Înainte de a intra pe scenă, tatăl ei i-a urat să întoarcă patru scaune, lucru care s-a și întâmplat. Oana Cenușe a cucerit inimile tuturor.

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Fata a ales să cânte „Stone Cold”. Momentul ei a fost sublim și a întors toate scaunele. Oana Cenușe l-a ales pe Tudor Chirilă pentru a face parte din echipa lui. Cu siguranță, Oana Cenușe are șanse pentru titlul de câștigătoare Vocea României 2017!

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Oana Cenușe a participat și la Nex Star, acolo unde a cucerit juriul cu interpretarea melodiei „Adagio” a Larei Fabian.

Vinerea aceasta, sunetul a fost dat mai tare din nou, iar saptamana viitoare are loc ultima runda de auditii. Concurentii se vor bate pentru ultimele locuri in echipele antrenorilor.

Teodora Rotaru are numai 18 ani, dar a intors trei scaune la Vocea Romaniei. La finalul reprezentatiei a primit ropote de aplauze.

Vezi aici prestatia ei!

Ramona Dimu 
a avut dintotdeauna o pasiune pentru muzica, dar nu a avut timp pana acum sa isi arate talentul. Vocea ei este aparte, iar ce a facut pe scena este senzational.

Vezi aici prestatia ei!

Ioana Barba a interpretat o piesa cantata de Jay-Z si Justin Timberlake si toti s-au mirat de alegerea ei muzicala. A dat tot ce a putut pe scena si a impresionat.

Vezi aici prestatia ei!

Loredana a apasat butonul cu tocul, iar Despot a rupt butonul: „Ceva din vocea ta m-a facut sa dau cu sete in butonul asta.” Interpretarea lui Rares Popa i-a facut pe antrenori sa se simta foarte bine. 

Vezi aici prestatia lui!

Diana Brescan a interpretat o piesa a celebrei Lana Del Rey si s-a facut remarcata din primele secunde. Studiaza muzica de la 10 ani si asta ajutat-o sa treaca mai departe,

Vezi aici prestatia ei!

Loredana i-a multumit pentru frumoasa lui interpretare: „E foarte sexy si foarte masculin”. Vocea lui Cristian Goaie l-a lasat fara cuvinte chiar si pe Tudor Chirila.

Vezi aici prestatia lui!

Putini au crezut ca pasiunea pentru motocicleta se poate imbina perfect cu arta si cu rock-ul. Cosmin Vieriu a demonstrat ca se poate: „Sunt ca un leu in cusca”

Vezi aici prestatia lui!

Desi are numai 16 ani, muzica este pentru Oana Cenuse ca un prieten pe care se poate baza in momentele grele. Cand a urcat pe scena Vocea Romaniei parca a renascut.

Vezi aici prestatia ei!