VOCEA ROMÂNIEI 2017, moment emoţionant în prima ediţie. Un concurent a început să plângă pe scenă, o să aibă un copil

VOCEA ROMÂNIEI 2017. Sezonul al șaptelea la „Vocea României” a început pe 8 septembrie cu momente unice și pline de emoție. jurații au fost impresionați de o mulțime de concurenți talentați, iar unul dintre ei, nu are doar o voce fantastică, ci va avea și un copil.

08 sept. 2017, 20:29
VOCEA ROMÂNIEI 2017, moment emoţionant în prima ediţie. Un concurent a început să plângă pe scenă, o să aibă un copil

VOCEA ROMÂNIEI 2017. Răzvan, concurentul care a reușit să-i întoarcă pe toți cei patru jurați, a aflat de la iubita sa, chiar pe scenă, ca va fi tătic. Nu a mai putut să rostească un cuvânt, fiind copleșit de emoție.

Imediat după ce a interpretat melodia, Răzvan s-a așezat relaxat pe scenă, povestindu-le pe scurt juraților cu ce se ocupă și i-a dedicat melodia cântată iubitei sale, chiar i-a oferit mereu sprijin. Când a invitat-o pe scenă, nu se aștepta să aibă parte de cea mai mare surpriză din viața sa. Ea i-a mărturisit că este însărcinată și vor fi părinți.

Potrivit click.ro, Răzvan l-a ales pe Tudor Chirilă antrenor, spre uimirea lui Smiley, care încă era singurul jurat în echipa căruia nu intrase niciun concurent.

Citeşte şi: VOCEA ROMÂNIEI 2017. Un fost traficant de droguri, senzaţie pe scenă. După primele secunde, Tudor Chirilă a apăsat butonul