VOCEA ROMANIEI 2017: Primele eliminări de la show-ul Pro TV

VOCEA ROMANIEI 2017: A fost prima seară a confruntărilor la ”Vocea României”, iar cei patru jurați au fost nevoiți să facă primele eliminări din echipele lor. 

21 oct. 2017, 09:23
VOCEA ROMANIEI 2017: Primele eliminări de la show-ul Pro TV

VOCEA ROMANIEI 2017: Din echipa lui Tudor Chirilă, prima eliminată a fost Ioana Cristodorescu, după un duet cu Meriam Jane Ndubuisi.

Cea de-a doua pereche scoasă la duel de către Tudor a fost Daria Grigoraș și Raluca Ursu! Fetele nici măcar nu știau piesa, dar după mai multe repetiții au reușit să facă un mega show pe scenă. În cele din urmă, Daria a fost cea aleasă de Tudor! Despot a ales-o însă pe Raluca, ceea ce a însemnat că Ane Marie Ionescu va pleca acasa… deși fusese salvată prima, după ce a fost eliminată din echipa lui Smiley.

Din echipa Loredanei, prima eliminată a fost Jeannette Curta, după un duet cu Bogdan Stănică. „Bogdan are o voce extraordinară, chiar dacă ne-a arătat și puțină imperfecțiune”, a apreciat Tudor Chirilă despre elevul Loredanei, iar ea a ținut cont de asta. Jeannette a fost salvată însă, după ce Smiley și Tudor Chirilă au cerut-o în echipa lor. Iar ea l-a ales pe Smiley!

Din echipa lui Smiley, Ane Marie Ionescu și Paul Bătinaș au fost provocați la duel, iar câștigătorul a fost…. Paul!. „L-am ales pe el pentru că mi se pare că are stofă de artist”, și-a explicat Smiley decizia. „Vreau să-i pară rău, pentru că știu ce pot”, a spus aceasta. A urmat la duel Cristian Prăjescu și Amir Arafat. Cel care a câștigat a fost Amir, în vreme ce Cristian a fost ales de Tudor Chirilă.

Și în cele din urmă, din echipa lui Adi Despot, Catarina Sandu și Răzvan Marcuci au intrat la duel, iar antrenorul lor a considerat că cea mai bună reprezentație a avut-o Catarina. „Are o forță extrem de mare. Este un diamant într-o perpetuă stare de șlefuire”, a spus Despot la final. Răzvan a fost salvat însă de Smiley, ceea ce înseamă că a luat locul lui Jeannette, eliminată definitiv. Tot din echipa lui Despot au intrat la duel Andreea Dragu și Doina Spătaru, care au avut o prestație excelentă. Profesorul lor a ales-o însă pe Andreea. Doina a fost salvată ulterior de Loredana!