VOCEA ROMANIEI 2017. Românii şi-au ales câştigătorii primei gale LIVE. Surprize uriaşe

Romanii au avut parte de un show grandios in prima editie live Vocea Romaniei! Primii 16 concurenti din cele patru echipe au prezentat momente complexe de muzica si coregrafii spectaculoase si au impresionat cu interpretarile lor originale, pline de dinamism.

18 nov. 2017, 10:39
VOCEA ROMANIEI 2017. Românii şi-au ales câştigătorii primei gale LIVE. Surprize uriaşe

VOCEA ROMANIEI 2017. Telespectatorii si antrenorii au ales vineri seara opt concurenti care merg mai departe in competitie, iar acestia sunt: Laurentiu Mihaiu si Meriam Jane Ndubuisi, din echipa Tudor; Paul Batinas si Octavian Casian, din echipa Smiley; Adriana Ciobanu si Amalia Uruc, din echipa Lori; Robert Pita si Andrada Cretu, din echipa Despot.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1 milion de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 20:55, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor aproape 1.8 milioane de romani. 

Prima editie live Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 7.2 puncte de rating si 23.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.8 puncte de rating si 18.7% share. 

VOCEA ROMANIEI 2017. Un spectacol incendiar si 16 momente extraordinare

VOCEA ROMANIEI 2017. Echipa Smiley a deschis seara primului show live, iar cei patru concurenti care au urcat pe scena au impresionat publicul cu vocile lor formidabile si cu momentele prezentate. Chiar daca s-a luptat mereu cu lipsa de incredere, Ioana Barba a cantat vineri seara piesa Mamma knows best si i-a lasat pe toti fara suflare, demonstrand cat de mult a evoluat de la etapa auditiilor pe nevazute pana acum. Octavian Casian a adus emotia la Vocea Romaniei prin melodia Tears in heaven, demonstrand ca este cameleonic si ca poate iesi cu usurinta din zona de confort. Olga Roman este o persoana careia i se citeste bucuria in privire, iar acest lucru l-a transmis si vineri. Olga a interpretat intr-un mod original piesa Believe, pe care a trait-o intens, iar Smiley a fost felicitat pentru alegerea muzicala si pentru decizia de a o reorchestra. Chiar daca la repetitii a fost cuprins de emotii, Paul Batinas i-a demonstrat antrenorului sau ca nu a gresit atunci cand a ales sa mearga mai departe cu el in etapa Confruntarilor. Concurentul a interpretat melodia Me and Mr Jones si a creat un moment extrem de sensibil si senzual, fiind foarte expresiv pe tot parcursul interpretarii. In cele din urma, Paul Batinas – favoritul publicului, si Octavian Casian – alegerea lui Smiley, merg mai departe la Vocea Romaniei.

VOCEA ROMANIEI 2017. Echipa Despot a continuat spectacolul vineri si a umplut sala cu energie. Valentin Poienariu a spart gheata cu melodia Si ce daca?, a comunicat perfect cu publicul, a avut control si i-a incantat pe toti cu timbrul lui vocal si cu pofta lui de viata. Antrenorii au sustinut-o prin dans pe Andrada Cretu inca de la primele note funk ale imnului feminismului lansat de Aretha Franklin, Think. Concurenta a avut o interpretare foarte buna, a fost felicitata pentru momentul prezentat, iar antrenorul ei i-a declarat ca este mandru de ea. Robert Pita a demonstrat vineri ca este extrem de talentat, ca muzica este marea lui pasiune, si a pus foarte mult suflet in interpretarea piesei Oh, darling. Robert a impresionat publicul si antrenorii, iar Despot i-a multumit pentru reprezentatia impecabila pe care a avut-o vineri seara. Oana Mirica a avut emotii uriase in etapa auditiilor pe nevazute, insa aseara a uitat de ele si a facut spectacol pe scena. Oana a interpretat melodia What about us si a prezentat un moment foarte bine construit, reusind sa  incante publicul. La finalul celor patru momente, Robert Pita – ales prin votul publicului, si Andrada Cretu – alegerea lui Despot, continua lupta la Vocea Romaniei.

VOCEA ROMANIEI 2017. Echipa Lori a adus aseara foarte multa culoare si entuziasm. Amalia Uruc a demonstrat si vineri ca are un talent urias si o voce incredibila. Concurenta a cantat o piesa dinamica, Ex’s and oh’s, si a facut totul sa para foarte usor, reusind sa acapareze toate privirile antrenorilor. Show-ul a continuat cu prestatia lui Tudor Biletchi, care si-a depasit timiditatea si a interpretat intr-o maniera originala piesa Years and years. Concurentul are o voce foarte speciala si un timbru care se preteaza oricarui gen, insa alegerea muzicala de vineri seara a fost una surprinzatoare pentru antrenori. Adriana Ciobanu a sensibilizat inca o data publicul, de data aceasta cu o balada rock, Send me an angel. Concurenta a avut o interpretare plina de emotie si fragilitate, prin care a transmis bucurie si puritate. Mihail Tirica este pasionat de sporturile extreme, insa muzica este pe primul loc pentru el. Este un instrumentist exceptional, insa odata cu venirea la Vocea Romaniei si-a descoperit si calitatile vocale si a inceput sa creada in ele. Concurentul a cantat piesa Radioactive si a primit felicitari si sfaturi din partea antrenorilor. Concurentii au prezentat patru momente fenomenale, insa numai doi continua competitia: Adriana Ciobanu – favorita publicului, si Amalia Uruc – alegerea Loredanei.

VOCEA ROMANIEI 2017. Echipa Tudor a electrizat sala cu patru momente prezentate in forta. Razvan Encuna a adus musical-ul in prima editie live Vocea Romaniei si a realizat un moment complex, in care muzica si dansul s-au imbinat perfect. Concurentul a cantat Mack the knife, iar Loredana l-a denumit ”un moment Chirilian”, fiind incantata de evolutia lui Razvan si de reprezentatia lui inedita. Meriam Jane Ndubuisi a cantat o piesa extrem de solicitanta, Weak, dar a reusit sa o interpreteze magistral si sa primeasca ropote de aplauze. Jane i-a cucerit pe antrenori cu o prestatie fabuloasa de hard rock, plina de energie si pasiune, si i-a uimit cu puterea vocii sale. Din pacate, Amedeo Chiriac nu a reusit sa impresioneze antrenorii de data aceasta. Concurentul a cantat aseara piesa Motherless child, insa a ezitat foarte mult si nu a reusit sa atinga fiecare nota asa cum si-ar fi dorit. Cu toate acestea, alegerea muzicala si punerea ei in scena au fost apreciate. Laurentiu Mihaiu a urcat ultimul pe scena in primul live Vocea Romaniei si a incheiat spectacolul intr-un mod incendiar. Sala a fost in picioare cand concurentul a interpretat melodia Jesus Christ Superstar, iar Tudor si Despot, impresionati de moment, s-au imbratisat si s-au felicitat reciproc. In final, Laurentiu Mihaiu – votat de public, si Meriam Jane Ndubuisi – aleasa de Tudor, merg mai departe in competitie.