VOCEA ROMANIEI 2017: S-au ales finaliştii! Duminică se decide CASTIGATORUL Vocii României

Prestatii demne de adevarate superstaruri! Muzica buna! Emotii puternice! Pe scurt, asa a fost semifinala Vocea Romaniei Junior, care i-a pus pe Andra, INNA si Marius Moga in situatia imposibila de a alege cate un concurent care sa ii reprezinte in marea finala a competiei!

03 apr. 2017, 03:37
VOCEA ROMANIEI 2017: S-au ales finaliştii! Duminică se decide CASTIGATORUL Vocii României

Duminica aceasta s-a dat o lupta crancena la Vocea Romaniei Junior! Andra, Marius Moga si INNA au fost nevoiti sa stranga randurile si, dintre cei trei ostasi de frunte pe care i-au avut fiecare in echipa, au fost nevoiti sa decida care sunt cei pe care ii vor avansa in grad.

Toti concurentii si-au impresionat antrenorii si le-au demonstrat ca si-au meritat locul in semifinala Vocea Romaniei Junior. Din pacate insa, regulile show-ului au fost foarte clare! Doar cate un solist din fiecare echipa poate merge in marea finala. Andra, INNA si Moga au trecut prin clipe grele pana si-au ales reprezentantii. In cele din urma insa, au reusit sa duca misiunea la capat!

In marea finala, echipa Andra va fi reprezentata de Karina Stefan, care a convins-o pe antrenoare dupa ce a cantat piesa „Roar”. Desi ragusita, ea a castigat increderea antrenoarei.

INNA il are de partea ei pe Andrei Ciurez, care a incantat publicul cu „What do you want from me”. Mini rocker-ul a fost surprins ca vedeta l-a ales chiar pe el. 

 

Nu in ultimul rand, Marius Moga a mizat pe talentul Maiei Malancus, solista temporara a piesei „Stone Cold”. Cea mai mica din competitie l-a facut chiar pe artist sa planga!

 

 

Finalistii fiind alesi, n-a mai ramas decat un pas. Iar telespectatorii nici nu stiu ce ii asteapta! Dueturi originale si solouri incendiare!