Vocea României 2018: Concurenţii se pregătesc pentru etapa knock-out-urilor. CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018 se alege dintre ei

Publicat: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 10:53 // Actualizat: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 10:53 // Sursa: romaniatv.net

Emisiunea „Vocea României” a fost urmărită, vineri seară, la Pro TV, de peste 1,4 milioane de telespectatori, la nivel naţional, ultima rundă de confruntări a sezonului 8 fiind lider de audienţă pe segmentul publicului comercial.

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Emisiunea a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 7,4 puncte de rating şi 22,6% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 5 puncte de rating şi 15,1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,4 milioane de telespectatori au urmărit „Vocea României”, potrivit cifrelor transmise de Pro TV.

Vineri seară, ultimele şapte cupluri au cântat pentru un loc în etapa knock-out-urilor, care va avea loc pe 23 noiembrie, de la ora 20:30, şi pe 24 noiembrie, de la ora 20:00.

Antrenorii Tudor, Irina, Andra şi Smiley vor decide atunci cine rămâne în cursă.

Confruntările de la Vocea României s-au încheiat cu o rundă plină de duete, în care concurenții au demonstrat că au calități vocale extraordinare, că pot face spectacol și că scena este locul în care e simt cel mai bine. Emoțiile au fost mari și deciziile extrem de grele, însă în cele din urmă antrenorii au fost nevoiți să-i aleagă pe cei alături de care merg cu un pas mai aproape de marele trofeu. Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de show, dar au avut și reacții neașteptate și păreri diferite în ceea ce privește unele dintre momentele prezentate în ring. 

Echipa Tudor a trimis pe scenă un trio exploziv format din trei concurente cu timbre vocale puternice: Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu. Fetele au cântat impecabil, vocile li s-au completat perfect, iar Tudor a fost mândru de evoluția lor și i-a fost foarte greu să aleagă una singură, însă în final a luat decizia să meargă mai departe cu Romanița.

Echipa Irina a fost reprezentată aseară de patru concurente care au ridicat publicul în picioare cu două momente incredibile: Antinia Simion vs Oana Tabultoc și Eva Timuș vs Maria Andrici.

Ele au încântat cu vocile lor și cu atitudinea, Irina a ascultat cu atenție recomandările colegilor ei, a analizat foarte bine reprezentațiile fetelor și a decis să le păstreze în echipa ei pe Antinia și pe Eva.

Echipa Andra a generat reacții neașteptate în rândul antrenorilor, care au avut păreri diferite în ceea ce privește performanțele concurentelor din echipa ei. Claudia Popină vs Izabela Barbu și Mădălina Coca vs Diana Strat au fost cele două dueluri create de Andra pentru ultima rundă de Confruntări.

Chiar dacă toate cele patru fete au demonstrat că vocile lor sunt uriașe, deciziile antrenoarei, extrem de dificile și luate cu lacrimi în ochi, au fost că va continua competiția cu Izabela și cu Mădălina.

Echipa Smiley a adus aseară în ring două dueluri originale, pline de energie și entuziasm: Dalina Nemeș vs Lina Sanden și Andrei Voicu vs Claudiu Fălămaș. Concurenții au primit ropote de aplauze și felicitări din partea antrenorilor, însă partea dificilă i-a revenit lui Smiley, care a fost nevoit să aleagă dintre patru voci foarte bune.

Antrenorul a hotărât să meargă mai departe cu Lina și cu Andrei. Tot aseară, Smiley a adus-o în echipa lui pe Diana Strat, concurenta care era inițial în echipa Andra. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, și sâmbăta viitoare, de la 20:00, 32 de concurenți intră în knock-out-uri! În această etapă tensiunea va crește semnificativ, iar deciziile antrenorilor vor fi unele extrem de grele! 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7223
RON
24 Jun
noapte 20 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H