VOCEA ROMANIEI 2019. Horia Brenciu, ADEVĂRUL despre relaţia cu Tudor Chirilă. Ce a spus despre momentele penibile dintre ei

VOCEA ROMANIEI 2019. Horia Brenciu și Tudor Chirilă se contrazic tot timpul, dar la ediţia din 27 septembrie au fost protagoniştii unui moment penibil.

01 nov. 2019, 18:08
VOCEA ROMANIEI 2019. Horia Brenciu, ADEVĂRUL despre relaţia cu Tudor Chirilă. Ce a spus despre momentele penibile dintre ei

VOCEA ROMANIEI 2019. U concurent a mărturisit că este pasionat de cai și pictură nud, moment în care Tudor Chirilă a dat hainele jos de pe el și a oferit tuturor un show în lenjerie intimă. Spre amuzamentul colegilor și deliciul spectatorilor, la aventură s-a aciuat și Horia Brenciu, care s-a lăsat călărit de actor!

VOCEA ROMANIEI 1 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Încep knockout-urile la Vocea României!

VOCEA ROMANIEI 2019. Invitat la Europa FM, Horia Brenciu a fost chestionat despre acest episod.

VOCEA ROMANIEI 2019. „Sunt multe discuții cu operatorii, cu femeile de serviciu. Ideea este că unele lucruri le regretăm… Sunt niște lucruri pe care le-aș putea regreta. Așa fac și acasă, cu copiii mei. Eu îl consider pe Tudor Chirilă ca pe copilul meu. Și pe Smiley îl cunosc de mulți ani, dar cu Tudor Chirilă pot să fac astfel de momente. Eu am văzut multe comentarii în spațiul internautic și am văzut că lumea a gustat momentul de vineri”, a spus Horia Brenciu.