VOCEA ROMANIEI 2019. Scandal la Vocea României! Tudor Chirilă l-a desfiinţat pe Horia Brenciu

VOCEA ROMANIEI 2019. Disputele între jurații de la Vocea României nu sunt deloc străine, dar cele dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă sunt deja de notorietate.

13 sept. 2019, 06:53
VOCEA ROMANIEI 2019. Scandal la Vocea României! Tudor Chirilă l-a desfiinţat pe Horia Brenciu

VOCEA ROMANIEI 2019. Tudor Chirilă i-a reproșat lui Brenciu că în repertoriul lui se regăsesc predominant cover-uri, și nu muzică originală, situație care nu definește un artist adevărat.

VOCEA ROMANIEI 2019. Cine este femeia de serviciu care a impresionat juriul VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2019. „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproşat Tudor Chirilă lui Horia Brenciu, care a încercat să se apere: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”.

VOCEA ROMANIEI 2019. Tudor Chirilă nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace!”.

VOCEA ROMANIEI 2019. În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”.