VOCEA ROMANIEI 2019: Tudor Chirilă, atac la PRO TV după ce au difuzat imaginile cu el în chiloţi călărindu-l pe Brenciu VIDEO

Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la Vocea României. Apoi și-a cerut scuze, spunând că ceruse ca scena să fie tăiată la montaj: „Îmi pare rău pentru imaginile deplasate”.

28 sept. 2019, 17:37
VOCEA ROMANIEI 2019: Tudor Chirilă, atac la PRO TV după ce au difuzat imaginile cu el în chiloţi călărindu-l pe Brenciu VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2019. În cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României” Tudor Chirilă s-a dezbrăcat de haine, rămânând doar în lenjerie intimă. Totul a pornit de la o serie de glume stârnite de un concurent care a mărturisit că este pasionat de pictură, dar și că pictează „bărbați nud și cai”. „Dacă vă uitați așa la noi pe cine ați dezbrăca?”, l-a întrebat Tudor Chirilă. „Pe toți”, a răspuns concurentul. După câteva momente, Tudor Chirilă a început să-și dea hainele jos, rămânând în lenjerie intimă. Apoi, Horia Brenciu a jucat rolul calului, iar Chirilă s-a urcat pe el. Scena oferită de cei doi nu a fost pe placul colegului de platou Smiley, care a spus că a fost un moment penibil.

„Zilele de filmare la Vocea Romaniei sunt lungi si mai obositoare decat poate par pe TV. De multe ori ajungem sa spunem sau sa facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face in mod obisnuit. Sigur, atunci cand emisiunile sunt inregistrate, nu live, avem si relaxarea ca echipa de productie va edita si va „curata” imaginile cu noi, incat ele sa ajunga la publicul de acasa intr-un mod decent.

Imi pare rau pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea Romaniei in care m-am lasat dus de val si m-am dezbracat in timpul filmarilor. Sunt major, imi asum ca au fost gesturile mele, dar mi-ar fi placut ca producatorii sa nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinta ferma ca momentul asta sa nu apara, dar n-am reusit sa induplec pe nimeni. Asa ca I did it, I own it”, a reacţionat Chirilă pe Facebook.