VOCEA ROMANIEI 21 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO

VOCEA ROMANIEI 21 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO: Vineri, prima ediţie LIVE. RomaniaTV.net vă va prezenta cele mai importante evenimente din cadrul galei. 

21 nov. 2014, 12:04
VOCEA ROMANIEI 21 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO

Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO. Prima editie LIVE vineri la PRO TV.  Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO. Un carusel de emotii a cuprins atat concurentii cat si telespectatorii din septembrie si pana acum. Dupa etapa auditiilor pe nevazute a avut loc etapa confruntarilor, care a luat sfarsit vinerea trecută si a dezvaluit cine sunt concurentii care vor merge mai departe in live-uri.

Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO Echipele s-au format iar vinerea viitoare telespectatorii sunt asteptati sa ia parte la prima editie live Vocea Romaniei, alaturi de cei mai buni concurenti si cei mai tari antrenori! Astfel, vineri, 21 noimebrie 2014, de la 20:30, la ProTV vezi prima editie LIVE a emisiunii Vocea României din acest an.

Vinerea trecută, pe tot parcusul emisiunii peste 1.3 milioane de romani au fost cu ochii pe performantele concurentilor, iar in minutul de aur de la 20:57, aproximativ 2.2 milioane de telespectator au urmarit Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO . Imagini de la Vocea Romaniei – ediția din data de 20 noiembrie 2014 puteți urmări AICI.

Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO.  In etapele live, romanii pot vedea in timp real la TV rezultatele votului din aplicatia “Fii Antrenor”, care a strans deja peste 170.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei “Fii Antrenor” disponibila in AppStore si Google Plus.

Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.

Maestru de ceremonii este și în această aceasta editie a emisiunii Vocea României carismaticul Pavel Bartos: “Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV, doar vocea conteaza, va astept”.

Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO – Tudor Chirila – Vocea Romaniei: “Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig”.

VOCEA ROMANIEI 21 NOIEMBRIE 2014 ONLINE VIDEO

Loredana – Vocea Romaniei : “In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet”.Smiley – Vocea Romaniei : “De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati”.

Marius Moga . Vocea Romaniei:”Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor”.

Vocea Romaniei 21 noiembrie 2014 ONLINE VIDEO. Pavel Bartos este gata sa intre in scena si sa aduca pe micile ecrane vocile care vor intra in istorie, iar concurentii sunt pregatiti sa impresioneze si determinati sa castige fiecare duel.


loading...
Partenerii noștri