VOCEA ROMANIEI 29 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Etapa confruntărilor, rămân doar 12 concurenţi. Chirilă răbufneşte!

VOCEA ROMANIEI 29 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Este nebunie, miza uriaşă aduce emoţii pe scenă, dar mai ales pe scaunele juraţilor. RomaniaTV.net vă prezintă cele mai tari momente.

29 nov. 2019, 10:29
VOCEA ROMANIEI 29 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Etapa confruntărilor, rămân doar 12 concurenţi. Chirilă răbufneşte!

VOCEA ROMANIEI 29 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. 25 concurenți au demonstrat că merită încrederea antrenorilor și au reușit să treacă de knockout-uri, fiind cu un pas mai aproape de etapele live ale competiției. În această seară, antrenorii vor decide cine sunt cei 12 concurenți care continuă în spectacolul vocilor. 

VOCEA ROMANIEI 29 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV

Antrenorii sunt deciși să ofere cele mai frumoase confruntări muzicale și au lucrat cu elevii lor pentru ca fiecare detaliu să iasă perfect! În timp ce Horia îi va provoca la autodepășire: ”Toate piesele pe care le-am ales sunt, câteodată, mai mult decât puteți duce.”, Tudor le va da ocazia să fie creativi și să aducă unicitate: ”Vă dau un cântec să vă jucați pe el. Să fiți doi pictori care trag o linie dreaptă, încă una dreaptă, dar faceți și niște tușe aruncate”.

Miza va fi resimțită și de către concurenți: ”Nu dau maximum la repetiții, ci pe scenă. Dacă plec, vreau să fie cu stil”, va spune Andi Țolea, unul dintre elevii lui Smiley înainte de momentul lui. Iar unii dintre ei vor reuși să impresioneze prin interpretări și emoția transmisă: ”Dacă ar fi fost posibil, din scaunul acesta ai fi avut o salvare. Poate contează pentru tine”, îi va transmite Tudor unui concurent din altă echipă care va părăsi competiția. 

Momentele vor reuși să depășească așteptările antrenorilor și vor smulge de la aceștia unele dintre cele mai sincere declarații: ”De la un anumit moment am simțit că sunt un spectator. Nu am mai fost atent la greșeli.”. Cine va spune acest lucru și care sunt cei doi care vor reuși să impresioneze, aflăm în această seară.  

O ediție încărcată de interpretări de neuitat, de emoții duse până la lacrimi, de concurenți dornici să demonstreze că sunt cei mai buni și de antrenori deciși să facă cele mai bune alegeri, astăzi de la ora 20:30 pe PRO TV! 

VOCEA ROMANIEI 29 NOIEMBRIE 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Vineri seară, la Vocea României, ultimele șase echipe au luptat folosindu-și toate armele vocale pentru un loc în etapa confruntărilor, care va avea loc vineri, 29 noiembrie, de la ora 20:30. 

Tudor, Smiley, Irina și Horia au pus suflet în fiecare moment pe care l-au creat împreună cu concurenții din echipele lor, pentru ca aceștia să aducă pe scenă reprezentații memorabile. 

Ultimă rundă de knockout-uri a sezonului 9 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.6 puncte de rating și 19.6% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 5.8 puncte de rating și 17.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Tudor, Smiley, Irina și Horia s-au bucurat de show, dar au avut și reacții neașteptate și păreri diferite în ceea ce privește unele dintre momentele prezentate în ring. După ce toți antrenorii și-au folosit salvările pe care le aveau la dispoziție, Irina și Brenciu au fost fermecați de vocea unui concurent și au apăsat butonul încă o dată! 

Echipa Smiley a avut un ultimul duel: Zoe vs Vasile vs Diandra, iar după ce a ascultat interpretările puternice și pline de energie ale acestora, Smiley a decis să meargă mai departe cu Zoe. Diandra va merge și ea mai departe, dar în echipa lui Horia Brenciu care a ales să o salveze.  

Horia a avut emoții în două confruntări: în primul duel au luptat Alexandru, Teodor și Adriana, ultima fiind cea care a reușit să se calfice, iar în cel de-al doilea:  Luiza, Cristina & Viana și Iulia, Luiza reușind să-l convingă că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului. 

Tot două momente a avut și echipa Irina aseară: Maria, Cătălina și Emanuela au luptat pentru locul din etapa confruntărilor, Emanuela fiind cea calificată, iar lupta dintre Victoria, Eugeniu și Amanda a încheiat seara, ultima fiind cea care a primit o nouă șansă de la antrenoare. 

Echipa Tudor a avut un moment extrem de puternic în care Mădălin, Ana Maria și Andreea au dat tot ce au avut mai bun, iar Ana Maria a reușit să se califice. Deși antrenorii nu mai aveau opțiunea de a salva, Mădălin i-a făcut pe Irina și Horia să apese butonul, iar Irina va avea un concurent în plus în etapa confruntărilor.