Loredana ocupa un loc de referinta in randul antrenorilor celei mai bune competitii a vocilor, iar alegerile sale au facut intotdeauna un show inedit. Cu cei mai multi ani de experienta in muzica,Loredana este antrenorul cel mai greu de impresionat. Ea urmareste acel ceva in vocea concurentilor, care sa o sensibilizeze sau care sa ii transmita putere, pofta de viata, dar mai ales de cantat. 

Sezonul acesta a adus voci remarcabile in primele trei editii difuzate, ce au creat dezbateri aprige intre cei 4 antrenori. Loredana si-a completat deja echipa cu 5 concurenti cu voci speciale, insa in urmatoarele editii de auditii pe nevazute mai are de ales si atras inca 9 concurenti pentru a completa echipa cu care porneste in etapa de battle-uri. 

Cei care au ales sa mearga alaturi de Loredana spre titlul Vocea Romaniei sunt: Florin Raduta, Ilinca Bacila, Colareza Lucian, Vescu Angela si Uzun Valentin. Iata povestea din spatele vocilor fiecaruia. 

VOCEA ROMANIEI 3 OCTOMBRIE 2014. Viata lui Florin Raduta ar putea fi scenariul unei telenovele de succes. Abia la 10 ani si-a cunoscut tatal care a trebuit sa plece la munca in Israel imediat dupa ce Florin s-a nascut. Cand  tatal sau a revenit in tara, mama sa a ramas insarcinata din nou. in luna 9-a de sarcina, mama lui a suferit un accident grav de masina care aproape a costat-o viata. Florin a fost cel care a trebuit sa semneze pentru ca ea sa poata face urgent o operatie pe creier. Faptul ca a avut viata mamei in propriile maini il copleseste de fiecare data cand vorbeste despre asta. Florin este pentru a treia oara la Vocea Romaniei si de data aceasta a fost cu noroc! A reusit sa intoarca toate cele patru scaune iar bucuria acestei realizari l-a facut sa izbucneasca in lacrimi.